Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
[PRZEMIANA PO 6MIES] Drugi już, nie tak wyjątkowy dziennik by BartekHelp
Sprawdź:
Cześć!
Witam wszystkich w już drugim dzienniku prac przeze mnie prowadzonym. Tym razem wejdziemy w suby (niestety nie będzie to stabilny zarobek jak w marzeniach ) ale mam nadzieję że tym razem wypali. Dlaczego teraz suby? A no dlatego, że poprzednie inwestycje nie poszły tak pięknie, jak miały pójść o czym przekonać się można w poprzednim dzienniku do którego w tym momencie serdecznie zapraszam. http://bit.ly/1XEAKvj
Moim teraźniejszym pomysłem jest nowa nisza, zarobek głównie poprzez instagramy, aski. Niestety nie mogę być tak otwartym jak w poprzednim dzienniku, ale mam nadzieję że jakoś Was tutaj przyciągnę. Do teraz zrobiłem stronę - z niej jestem dumny, baardzo ładna . Pogadałem także z firesubem co do ich pustej oferty (uważam że firesub i hotcash to jedyne serwisy w których nie ma strachu przy zarobku) i wygląda na to że po paru poprawkach uda się uzyskać dostęp do pustej oferty. I z tego miejsca pozdro do całej ekipy firesuba, bekowe mordki z nich
Do dziennika dodam siłownię, jednak nie tak jak wcześniej - teraz po prostu czasem nadmienię jak mi idzie, czy trzymam dietę itd.
Tym razem cele to:
- Hajs na zębatki do motocykla - 0/200
- Hajs na wydech do motocykla - 0/1000
- Hajs na owiewki do motocykla - 0/500
Pozdro!
EDIT: NA OSTATNIEJ STRONIE AKTUALNE ZAROBKI
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-01-2017 18:59 przez BartekHelp.)
RE: Drugi już, nie tak wyjątkowy dziennik by BartekHelp
2016-04-19
Cześć wszystkim. Dzień pierwszy prac czas zacząć. Dziś mam zamiar dogadać się z copywriterem i ogarnąć parę asków/instagramów. Jak dobrze pójdzie to zdobędę około 20 asków, na których będę kupował posty i promował przez to swojego lp. Jak wszystko dobrze pójdzie jutro będzie pierwszy zarobek.
Siłownia, redukcja - dietę zaczynam trzymać od dziś + 3x tydzien siłowy + 3x tydzien rower 15-30km.
Cele:
///@up, @2up Dzięki za pozytywne słowa !
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-04-2016 08:34 przez BartekHelp.)
2016-04-21
Siemanko. Z lp idzie dużo słabiej niż miałem nadzieję. Jednak jutro pewnie zacznę promować. Podczas dzisiejszego treningu wpadłem na dwa świetne pomysły. Pierwszy - program motywator, czyli program który będzie motywował Cię do treningów - coś w stylu notatnika, tyle że z możliwością dodania diety, obliczania BMI, zapotrzebowania kalorycznego itd. i drugi którym jest sprzedaż pewnego towaru wirtualnego na allegro. Wymyśliłem, wracam do domu sprawdzam allegro - 0 konkurencji. Sprawdzam wyszukiwania google - 4k wyszukiwań. Mam nadzieję że coś z tego wyjdzie. Zrobiłem dzisiaj aukcję, jutro także zacznę promować.
Siłownia - ciężko pracuje, trzymam dietę, muszę schudnąć do lata!
Cele:
2016-04-25
Siema! Od ostatniego czasu wiele się zmieniło - przede wszystkim odpuszczam lp . Na 120UV ani jednego leada. No niestety, nie wyszło ale trudno, są też dobre wiadomości! Aukcja na allegro okazała się dobrym pomysłem. W pierwszy dzień sprzedałem dwie sztuki po 8zł (koszt pozyskania sztuki dla mnie to 0.00zł!) . Postanowiłem wejść w ten biznes, założyłem sklep allegro, aukcję "do wyczerpania zapasów" i dwie sztuki już zeszły, tym razem po 10zł . Dzisiaj także postanowiłem kupić sponsorowanie za 23złote, może się opłaci . Zarobek nie jest jakiś wielki bo gdybym sprzedawał sztukę dziennie miałbym 300zł miesięcznie - ale jak za nic nie robienie to biere .
Siłownia - trochę słabo, zimno, mokro, nie chce się nic :/, dieta 80% trzymana.
Cele: