Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam, do zaoferowania mam zweryfikowane konta facebook.
Konta są świeże, zweryfikowane e-mailowo oraz telefonicznie. Każde osobno tworzone w prywatnych sesjach przeglądarki nie zapisujących plików cookies, co przekłada się na żywotność kont.
Czym chciałbym się wyróżnić? Tym, iż to Ty decydujesz o każdym szczególe zamawianych kont. Oferuję Ci profile każdej narodowości, obu płci, czy nawet dokładnego adresu zamieszkania. Potrzebujesz niemieckich, francuskich, amerykańskich, a może australijskich? Nie ma problemu. Bez sensu jest przecież spamowanie na zagranicznych grupach polskimi kontami.
Tworząc je, z myślą o jak największej wiarygodności uzupelniam dane pasujące do danej narodowości:
Kod:
*zdjęcie profilowe
*zdjęcie w tle
*adres
*praca
*ukończone szkoły
Cena to 1zł za każde konto, więc myślę, że jest to dobra oferta. W grę wchodzi przelew na konto, oraz paypal. Polecam tą drugą opcję, gdyż pieniądze przychodzą natychmiastowo. Jako kontakt zapraszam do pisania w temacie, oraz PW.
Podsumowując, pisząc do mnie, określ jaka ma być płeć, narodowość, oraz ewentualnie inne opcje kont. Poniżej przykładowe profile.
AKTUALIZACJA 13.03.2016
Z powodu coraz większego zainteresowania, oraz stale zmniejszającego sie "wolnego" czasu jestem zmuszony wprowadzić drobne zmiany. Od teraz minimalna ilość kont do zamówienia wynosi 5 szt. Znacząco ułatwi mi to pracę. Muszę podnieść także cenę konta zagranicznego, ponieważ zrobienie ów konta zajmuje nawet 3-4 razy więcej czasu niż konta polskiego, jest także więcej "kombinowania". Myślę, że cena 1.7zł za zagraniczne konta będzie uczciwa. Cały czas też w miarę możliwości staram się dodawać gratisy. Zapraszam.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-03-2016 22:49 przez spaltooln.)