Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Chciałbym zaprosić wszystkich na moją nowo powstałą stronę internetową o tematyce zarobku w sieci. Wiem, że jest tego pełno, ale posiadam swój unikalny styl, a strona została zrobiona od zera. Trochę się przy niej napracowałem jako amator programowania
Za długo wczytuje ci się strona srednio 5 sekund przy dobrym necie przy 10 Mb/s to już 10 sekund Zrób tak aby nie przekraczało 1,5 sekundy Włącz kompresje,popraw błedy W3C masz ich 40 . No i waga strony 15 MB to chyba za dużo troszkę W tym stanie tej strony nie wbijesz w top 10 i wszelkie próby pozycjonowania raczej będą bezcelowe w tym wypadku .Chyba głownie przez te niebieskie tło ,Wezuwiusz neaopl png i troszke reklama traficmonsona, one zabierają za dużo czasu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-02-2016 14:37 przez Reszka.)
Dzięki za wszelką krytykę, jeśli chodzi o takie sprawy muszę się jeszcze dużo poduczyć, zapewne strona nie będzie tak wyglądać cały czas, zmienie koncepcję jak nauczę się javy w stopniu dostatecznym
Na wolnym necie kręci niemiłosiernie długo... chyba to tło tak długo się ładuje?
Chcesz uczyć się javy? Na strony www to prędzej javascript chyba co? To 2 różne bajki... Można obie stosować na stronach ale JS chyba miałeś na myśli
Logo bym wrzucił na lewą stronę - to taki standard więc nie warto tego zmieniać. Logo linkuje do adresu http://podejmijryzyko.gory.info.pl/index.html co powoduje że to jakby drugi adres - w seo to nie dobrze. Zrób przekierowanie w .htaccess
Tyle z wyłapanych na szybko rzeczy do ewentualnego poprawienia Ogólnie ok.
Dziękuję za rady, to dopiero mój bardzo wczesny początek po 2 dniach nauki udało mi się właśnie wykreować takiego potworka, szału nie robi, ale cóż z małych rzeczy powstają duże