Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Temu Polakowi Amazon oferował 10 miliardów dolarów. Odmówił, nie chce się tanio sprze

Autor Wiadomość
Temu Polakowi Amazon oferował 10 miliardów dolarów. Odmówił, nie chce się tanio sprze
Sprawdź:
"Odrzucił miliardy od Amazona?! Chce więcej?! – piszą amerykańskie media. – Na co czeka? Przecież ta wycena jest z kosmosu! – pod takimi komentarzami Peter Szulczewski, pochodzący z Polski inżynier, zamieszcza facebookowy kciuk w górę. Nie zdradza czy sprzeda, ani za ile. Zapowiada, że stworzy największy, najbardziej wpływowy i angażujący serwis zakupowy na świecie."

Chodzi o Wish.com.

Źródło: http://natemat.pl/164027,temu-polakowi-a...o-sprzedac
RE: Temu Polakowi Amazon oferował 10 miliardów dolarów. Odmówił, nie chce się tanio sprze
To wish jest polski ? Big Grin no ladne rzeczy Big Grin

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
RE: Temu Polakowi Amazon oferował 10 miliardów dolarów. Odmówił, nie chce się tanio sprze
Wow! Az sie wierzyc nie chce!

[Obrazek: mentoring.png]
LOL Lol Nie wiedzialem ze wish jest polski.

(05-01-2016 23:13)ClassAxion napisaÅ‚(a):  LOL Lol Nie wiedzialem ze wish jest polski.

Polsko-Chiński Big Grin
No czego się tu człowiek dowiaduje Jerk
Za takie grosze też bym się nie sprzedał...
A ja miałam takie przekonanie że coś z Polską ma ten wish wspólnego Smile kiedyś widziałam w necie zdjęcia ludzi pracujących w wish i tam było polskie nazwisko, nie wiem czy nawet nie tego pana.
Zacznijmy od pytania czy Szulczewski jest Polakiem czy naturalizowanym Amerykaninem. Serwis jest raczej Amerykańsko-Chiński. Niby mała różnica, ale stawia sprawę w zupełnie innym świetle.
(06-01-2016 12:19)CANNON napisaÅ‚(a):  Zacznijmy od pytania czy Szulczewski jest Polakiem czy naturalizowanym Amerykaninem. Serwis jest raczej AmerykaÅ„sko-ChiÅ„ski. Niby maÅ‚a różnica, ale stawia sprawÄ™ w zupeÅ‚nie innym Å›wietle.

Szulczewski posiada obywatelstwo Polskie więc tak, jest Polakiem Wink
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  ACTA 2 Dlaczego NIE MA Czym SiÄ™ Przejmować [NieprzeciÄ™tne Å»ycie] Pawlak093 2 5,899 20-12-2018 15:00
Ostatni post: ziolowytomek
  Pis Chce Blokowania Stron W Internecie Verb22 8 6,343 08-08-2016 20:21
Ostatni post: xbino
  Kolejny nigeryjski przekrÄ™t. Astronauta chce powrócić na ZiemiÄ™! morenox 9 6,261 21-03-2016 14:52
Ostatni post: Obywatel
  Unia Europejska chce zakazać nastolatkom dostÄ™pu do portali spoÅ‚ecznoÅ›ciowych morenox 21 6,913 31-01-2016 20:16
Ostatni post: rachman
  Niemcy wyÅ›lÄ… do Polski wojsko. Berlin chce bronić Warszawy? Bezprecedensowe posuniÄ™ci MaLiN 1 3,530 18-11-2015 23:38
Ostatni post: infinity8

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: