Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jak myślicie ile jest warta wiedza gdzie można wymieniać hajs z sms na kasę w stosunku 100%:97%? Zastanowiłem się nad tym, bo wiele osób pisze, że chce wymienić hajs z sms na pieniądze na koncie, a dostają jedynie 40% wartości sms.
A ja jestem ciekawy kto cie tak ładnie w balona robi
Uzyskanie takiego % jest NIEMOZLIWE nawet dla operatora xd ( marketing itp , cena zdrapki jest realnie nizsza niz jej " wartosc " itd
(21-12-2015 00:38)nKaUasznikow napisał(a): Sęk w tym, że ja znam serwis gdzie można uzyskać taki procent z sms i jestem ciekaw na ile społeczność zarabiam.com wycenia taką wiedzę.
Same niedowiarki jeśli ktoś jest chętny to mogę mu wymienić 1 sms'a bez prowizji. Pieniądze za sms wysyłam w BTC które będą stanowić ~90% wartości sms. Zastrzegam sobie czas na dokonanie transakcji 48h, jednak powinno zająć to około 12h. Stawka sms ~4zł. W zamian oczekuję napisania posta w tym temacie z recenzją.