Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
News dot. styczniowego restocku

Autor Wiadomość
News dot. styczniowego restocku
Sprawdź:
Aktualizacja uzupełnienia:

1. Mamy tysiące nagród na uzupełnienie, w tym najbardziej popularne sprzęty elektroniczne i prezenty zaproponowane przez naszych użytkowników.

2. W odpowiedzi na pytania naszych międzynarodowych członków na temat opłat i podatków na nagrody - słyszeliśmy Was głośno i wyraźnie! Będziemy mieć tysiące e-prezentów.

3. Będzie wiele takich samych nagród jak przy ostatnim uzupełnieniu, nie podniesiemy również ptz za te nagrody.

4. Nie pozwalamy na wymianę, odwołanie lub refundacje ptz. Proszę wybierać nagrody bardzo starannie.

5. Żeby dać wszystkim szansę, dozwolone jest wyłącznie wybranie jednej nagrody.

6. Uzupełnienie może się zdarzyć w każdej chwili: w nocy, w dzień, w dni powszednie, w weekendy - bądźcie więc gotowi!

7. Proszę czekać od 3-4 tygodni na dostawę nagrody.
RE: News dot. restocku
Więc czekamy do niedzieli
No dzięki.
W niedziele raczej nie będzie, myślę że nie będą raczej se głowy zawracać Smile
Taa ,tylko że tak samo było w sylwestra też była taka gadka i co??
Ja liczę tak sobota 23:30 hmm albo niedziela dobrze, że idę do roboty jutro to poniedziałek wolny i będę mógł w spokoju poczekać :0 (sorry za małe off topowanie)
Tyle,że Sylwester wypadał w czwartek,a nie w week.
a co to ma do rzeczy?
ktoś puścił plotke że w weekendy nie robią a to nieprawda. "Uzupełnienie może się zdarzyć w każdej chwili:w nocy noc, w dzień, w dni powszednie, w weekendy - bądźcie więc gotowi!"
Mogą zrobić dziś, jutro, pojutrze....kiedy chcą...
Ja mówiłem, że w weekend mogą zrobić
A co wy tak jakoś negatywnie myślicie? Dzisiaj będzie i już, bo w weekendy nie robią już gdzieś pisało to.
Odpowiedz