Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam, ktoś już słyszał o akcji Fnatic Gear? Za zebranie odpowiedniej ilości punktów możemy zdobyć ciekawe produkty Fnatic, gift cardy do steama i wiele innych ciekawych nagród. Punkty zyskujemy za udostępnienie tej akcji na fb/g+/twitterze lub zdobywanie poleconych. Zapraszam, bardzo ciekawe nagrody!
Kod:
Fnatic wystartowało z akcją crowdfundingową, która ma pomóc organizacji w rozpoczęciu produkcji własnego sprzętu. Jest to pierwsza tego typu sytuacja w historii e-sportu. Dotychczas żadna organizacja nie próbowała zabrać się za stworzenie marki gamingowych produktów bazując na swojej renomie.
Przed chwilą po zebraniu uczciwych 3.000 pkt wybrałem nagrodę. Napisali, że będzie wysłana do 30 dni od zakończenia tej akcji (15.12.2015 koniec). Mam jeszcze zostać poinformowany mailowo.
(22-11-2015 14:07)Vest0 napisał(a): Przed chwilą po zebraniu uczciwych 3.000 pkt wybrałem nagrodę. Napisali, że będzie wysłana do 30 dni od zakończenia tej akcji (15.12.2015 koniec). Mam jeszcze zostać poinformowany mailowo.
(22-11-2015 14:07)Vest0 napisał(a): Przed chwilą po zebraniu uczciwych 3.000 pkt wybrałem nagrodę. Napisali, że będzie wysłana do 30 dni od zakończenia tej akcji (15.12.2015 koniec). Mam jeszcze zostać poinformowany mailowo.