Sprawdź:
Witam, tutaj Daniel [Swift aka Blind] mam 17 lat i powracam do zarabiania przez internet, wcześniej zarabiałem na ppa+shorte+ppi troszkę szarpnąłem ale mało co.
Może zaczne od początku, 2 lata temu:
Mega wspomnienia, Astro + fifa world = piękny brzdęk monet w przeglądarce, ta nisza przyniosła mi spory zysk 500$ + nie licze shorte. Lecz niestety później pokrzyżował plany szpital.. Zabieg, kilkunastodniowa przerwa od systematycznego działania na ppa zmusiła mnie do porzucenia tego. Później w między czasie był jeszcze serwis <aktualne trafisz.com> też tam około 300zł wyjąłem, ale mniejsza.
Kilkanaście dni temu postanowiłem, że wróce zarabiać przez internet, ale chciałbym spróbować w czymś innym narazie [suby/ppi] a nie ppa. Moim mentorem jest MYSC.
Zarabiam na hotcash, mylead, eforsa.
Posiadam również jackpota do csgo którego postaram sie rozkręcić jak najszybciej i z niego też będe czerpał jakiś tam zysk [byleby starczyło na oplacenie vps i domeny

]
Posiadam też konta na PIB [6$] oraz mspartners.co [5$ i nie wiem czy dalej reklamować czy są wgl wyplacalni, także jeśli ktoś może dać info to z góry dzięki] a co do PPI to myślę, że raczej przejde do CInstaller, wasze rady?
Moje cele? uzbierać 2000zł do Końca roku [tak słaby cel ale jestem żółtodziobem

]
Do nowego roku mam 53 dni więc dziennie powinienem zarabiać ok 38zł
No więc zaczynamy.
Swift i jego marzenia...
Dni wcześniejsze:
Co zrobiłem:
Kupno vps i domeny oraz skryptu pod jackpota.
kupno serwera i domeny pod bloga ppi.
podpięcie się pod MYSC na wyżej wymienionych serwisach.
OFICJALNIE ZACZYNAMY
Dzień 001
Co zrobiłem:
-konfiguracja jackpota
-spam programem z hotcasha [jeszcze bez pomocy mentora, narazie sam z siebie zaczalem spamowac i robic cos pod jeden program, przypominam ze wczesniej z subami nie mialem styczności]
-Gra z kolegami z rosji w kanterkka

2
Hotcash: 145zł [

2

]
eforsa: 0zł
mylead: 0zł
PPI: 0zł
mspartners; 0.07$
Cel dzienny:
147zł / 38zł
Cel:
147zł / 2000zł
stan 18:30
stan godzina 22:25
![[Obrazek: PU7qwaN.jpg]](http://i.imgur.com/PU7qwaN.jpg)