W drodze po lepsze życie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: W drodze po lepsze życie. (/Temat-W-drodze-po-lepsze-zycie-123734) |
W drodze po lepsze życie. - swiftx - 08-11-2015 19:01 Witam, tutaj Daniel [Swift aka Blind] mam 17 lat i powracam do zarabiania przez internet, wcześniej zarabiałem na ppa+shorte+ppi troszkę szarpnąłem ale mało co.
Może zaczne od początku, 2 lata temu: Mega wspomnienia, Astro + fifa world = piękny brzdęk monet w przeglądarce, ta nisza przyniosła mi spory zysk 500$ + nie licze shorte. Lecz niestety później pokrzyżował plany szpital.. Zabieg, kilkunastodniowa przerwa od systematycznego działania na ppa zmusiła mnie do porzucenia tego. Później w między czasie był jeszcze serwis <aktualne trafisz.com> też tam około 300zł wyjąłem, ale mniejsza. Kilkanaście dni temu postanowiłem, że wróce zarabiać przez internet, ale chciałbym spróbować w czymś innym narazie [suby/ppi] a nie ppa. Moim mentorem jest MYSC. Zarabiam na hotcash, mylead, eforsa. Posiadam również jackpota do csgo którego postaram sie rozkręcić jak najszybciej i z niego też będe czerpał jakiś tam zysk [byleby starczyło na oplacenie vps i domeny ] Posiadam też konta na PIB [6$] oraz mspartners.co [5$ i nie wiem czy dalej reklamować czy są wgl wyplacalni, także jeśli ktoś może dać info to z góry dzięki] a co do PPI to myślę, że raczej przejde do CInstaller, wasze rady? Moje cele? uzbierać 2000zł do Końca roku [tak słaby cel ale jestem żółtodziobem ] Do nowego roku mam 53 dni więc dziennie powinienem zarabiać ok 38zł No więc zaczynamy. Swift i jego marzenia... Dni wcześniejsze:
Co zrobiłem: Kupno vps i domeny oraz skryptu pod jackpota. kupno serwera i domeny pod bloga ppi. podpięcie się pod MYSC na wyżej wymienionych serwisach. OFICJALNIE ZACZYNAMY Dzień 001 Co zrobiłem: -konfiguracja jackpota -spam programem z hotcasha [jeszcze bez pomocy mentora, narazie sam z siebie zaczalem spamowac i robic cos pod jeden program, przypominam ze wczesniej z subami nie mialem styczności] -Gra z kolegami z rosji w kanterkka 2 Hotcash: 145zł [ 2 ] eforsa: 0zł mylead: 0zł PPI: 0zł mspartners; 0.07$ Cel dzienny: 147zł / 38zł Cel: 147zł / 2000zł stan 18:30 stan godzina 22:25 RE: Ja i moje marzenia.. - morenox - 08-11-2015 19:04 No prosze, prosze Dobrze sie zapowiada Subuje RE: Ja i moje marzenia.. - Mailowiec - 08-11-2015 19:08 Wielkie gratulacje. RE: Ja i moje marzenia.. - Miedziany - 08-11-2015 19:39 Powodzenia, wiedzę że łady zysk już 1 dnia ;3 Obserwuje ;3 RE: W drodze po lepsze życie. - pszem0_ - 08-11-2015 23:31 Przepiękny start, oby zysk rósł wprost proporcjonalnie do ilości "przepracowanych" dni Życzę powodzenia! RE: W drodze po lepsze życie. - patryk0407 - 08-11-2015 23:43 Brawo! Spam z fb czy coś innego? RE: W drodze po lepsze życie. - swiftx - 08-11-2015 23:59 troche spam, ale na samym spamie weszlo by moze 10% z tego. dolozylem tak jakby proof'a i umiejetne wykorzystanie ludzi którzy chcieli zabłysnąć gdy to dodalem RE: W drodze po lepsze życie. - full2000 - 09-11-2015 18:42 Widzę że interesuje Cię PPI. Powodzenia ! RE: W drodze po lepsze życie. - ZAKQ - 09-11-2015 20:45 Jaki start :O Powodzenia! ;D RE: W drodze po lepsze życie. - swiftx - 09-11-2015 22:03 (09-11-2015 18:42)full2000 napisał(a): Widzę że interesuje Cię PPI. Powodzenia ! zainspirowałeś mnie troche do tego ;d #nohomo zaraz aktualizacja dziennika! Dzień 002
po powrocie ze szkoły odrazu napadło mnie kilka osób żeby tylko zagrać z nimi w cs'a i troche zeszło ;p Co zrobiłem: -troche spamu -myślałem nad miejscem promocji do tej niszy którą aktualnie promuje -konfiguracja jackpota [pierwsze bety za płoty, już troche na prowizji jest. ogolnie vps mi siadł bo kolo 50osob wbiło na raz i na chwile nie było kolorowo ale się ogarnęło, mam już kilku 'stałych' betterów, nawet nie wiem skąd się wzięli. :blink: Mam już plan co do jutrzejszego dnia. bedzie wiecej czasu bo wróce szybciej, wiem chyba gdzie bede promował jutro moje lynky. Co do zarobków: dzisiaj słabiej, wiadomo poniedzialek, zwykly dzien. Dalej nie wierze w to co sie odwaliło wczoraj, hehe ale brniemy do przodu... dobre i 16.50 dziennie! cel dzienny nie spełniony ale lecimy dalej. [zarobki z mspartners dodam po wyplacie jesli wyplaca te 10$ jesli sie juz uzbiera. Nie doliczam do zarobków tego co wygrywam na jackpocie oraz prowizji, moze z reklam jak juz sie rozwinie to coś powrzucam.] Co mnie najbardziej cieszy? pewnie pomyślicie, że kasa. A otóż nie, moja konwersja, jest na fajnym poziomie i trzyma sie tak juz 2 dzien. Wiecej uu i moze zaczna grubsze hajsy wpadac. Hotcash: 16.5zł eforsa: 0zł mylead: 0zł PPI: 0zł mspartners; 0.20$ Cel dzienny: 16.5zł / 38zł Cel: 163.5zł / 2000zł |