Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Przenosiny z firesub do eforsy. Opłaca się?

Autor Wiadomość
Przenosiny z firesub do eforsy. Opłaca się?
Sprawdź:
Witam
Zastanawiam się nad migracją z firesub do eforsy ale mam kilka pytań. Czy na eforsie są "tnięte" leady bo się nasłuchałem jakiś opowiastek. Niby stawka za sms premium (na których tylko zarabiam) jest wyższa o 1,50 zł. Ale na programach download i video jest ukryta stopka na firesubie w postaci "Regulamin" a na eforsie jest napisane te kilka linijek tekstu. Proszę o pomoc co byście zrobili na moim miejscu. Czy eforsa też ma opcję tłumaczenia programów jak firesub? Pytam głownie ludzie którzy zarabiali i na eforsie i na firesub, żeby podzielili się swoją autopsją Smile PROSZĘ O POMOC
RE: Przenosiny z firesub do eforsy. Opłaca się?
Zostań na FireSub polecam z całego serca.
Cięte Wink

Ja bym został na FireSubie, na eforsie prócz ciekawie zrobionej pustej oferty mnie nic osobiście nie przyciąga.
Zarabiałem i na eforsie i na firesub, na eforsie dłużej. Na firesub większa konwersja, z eforsą czasami są problemy. Mimo tego że teraz zarabiam na eforsie polecam firesub Big Grin Plusy eforsy to odnowienia i kreator landing pages, w reszcie firesub > eforsa.
FireSub. Smile

ZARABIAM OD: ~25.05.2015r.
[Obrazek: 10131c7020.png]
HotCash: 816.82 PLN
(15-11-2015 03:36)koza09 napisał(a):  Zarabiałem i na eforsie i na firesub, na eforsie dłużej. Na firesub większa konwersja, z eforsą czasami są problemy. Mimo tego że teraz zarabiam na eforsie polecam firesub Big Grin Plusy eforsy to odnowienia i kreator landing pages, w reszcie firesub > eforsa.

Jeśli chodzi o kreator LP, to niedługo będzie wprowadzona pusta oferta z pełną edycją(tak jak było kiedyś). Jeśli chodzi o odnowienia to nie będzie ich u nas ponieważ przyjęliśmy zasadę zyskowności i sprawdza się ona dobrze, dzięki niej nie trzeba odejmować fraudów(np. ktoś nie zapłaci za abonament to wtedy te smsy są cofane, w przypadku odnowień wszystkie takie odnowienia trzeba byłoby zabrać lub też ciąć wszystko, żeby było na takie cofnięcia). W przypadku zyskowności dostajecie tylko za pierwsze obciążenie a reszta podnosi waszą zyskowność i zarazem stawkę.
Glosy: koza09 (+1)
Firesub moim skromnym zdaniem lepiej wykonane
a dlaczego chcesz sie przenosić jak możesz działać tu i tu
Jak juz zdazyl odkopac temat to i ja sie wypowiem.

Jezeli ktos ma watpliwosci, ktory serwis jest lepszy, polecam skrypt na dzielenie trafficu na dwie strony. Firesub dostanie 50% i eforsa w tym wypadku tez 50%.
Osobiście zarabiałem 2 lata temu na instanterze, który wziął pieniądze i zwinął się... potem od Kwietnia 2014 roku zacząłem na firesubie... jak widać jestem do dzisiaj, nie żałuję, nigdy się nie zawiodłem na serwisie, wspaniała Administracja, wspaniali programiści i tak dalej, zawsze pomogą we wszystkim! Chwała im za to, browar się należy większy jak nic im.
Odpowiedz