Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
REVADBURST - droga do miliona

Autor Wiadomość
Its My Birthday! REVADBURST - droga do miliona
Sprawdź:
Postanowiłem stworzyć dziennik pracy aby przybliżyć osobą które chciałyby zarabiać w internecie chyba w najprostszy z instniejących sposobów.
Przygotowałem na tę okazje pomysł, mianowicie chodzi o ludzi którzy zarejestrują sie z mojego reflinka. Pomysł wygląda następująco. Jak wiecie osoba która jest na początku łańcucha refów dostaje 10% od wpłaconej kwoty poleconego, oraz 5% dziennie.Jako że sam nie posiadam zbyt wielu paczek proponuje prosty układ, pod koniec każdego miesiąca rozliczamy się z tych 10% oraz 5% dziennych po 50%.Tym samym załatwiamy sobie dodatkowy zysk.

Po za tym co oczywiste wprowadzam do programu , odpowiadam na pytania

A tak prezentują się moje maczki na dzisiaj :

[Obrazek: Bez_tytu_u.jpg]
RE: REVADBURST - droga do miliona
Trochę taka bieda ten dziennik ;D Nie wiadomo co i jak.
czego nie rozumiesz?
Ten dziennik powinien mieć raczej tytuł REVADBURST - ślimacza droga do miliona , z tyloma paczkami to świata nie zwojujesz Wink Mimo to pozdrawiam i życzę dużych zarobków.

Tutaj Zarabiam 158% ROI
nie każdy ma od razu setki $ żeby inwestować
ja na obecna chwile bez zadnej inwestycji uzbieralem na 3 adpacki Smile powoli do przodu
powodzenia kolego !
Glosy: Leos2011 (+1)
Owocnych zarobków Lol
To wygląda jak marna próba do nabicia ref aczkolwiek powodzenia ! Smile
Uaktualnienie dziennika dokupiłem 3 paczki , coraz lepiej to wygląda.Na ten moment jestem w stanie dokupować paczkę co 2 dni. Narazie same reinwestycje

Gorąco zapraszam wszystkich do zarobku na tej stronie, praktycznie 0 wysiłku , bez ryzyka straty. Program się rozwija Admini oraz moderatorzy bardzo pomocni.Zapraszam również do zapoznania się z moją ofertą na której zarabiają obie strony nie tylko refy.
a co do TrafficMonson

Wczoraj tak sobie myślałem o TM i jak sie zamkną a wkońcu to nastąpi to uważajcie zeby nie zżarła ich chciwość bo moga cofnąc wszystkie wypłaty na PP.
(31-10-2015 12:07)GraczOfensywny napisał(a):  praktycznie 0 wysiłku , bez ryzyka straty.

Co chwile przedstawiasz Trafficmonsoon w zlym swietle, ze przestanie wyplacac, nie odzyskamy pieniedzy. Twoj Revadburst jest takim samym hyipem i tak samo moze jutro przestac istniec.

Nie wprowadzaj ludzi w blad mowiac "bez ryzyka straty".
Wątek zamknięty