Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam wszystkich, pierw może coś o mnie a więc Mateusz latek 19ście w tym roku maturka .
I jakoś chce spróbować zarabiać poprzez internet a dokładnie serwis Leadmore, dzennik ma mi w tym pomóc a dokładnie systematyczność czy tam rady od innych użytkowników ( byłbym wielce wdzięczny ). Zaczynam od tzw. spamu na Fejsie a dokładnie na grupach, myślę nad niszami na razie wychodzi mi to . Sami to zobaczycie, jednakże się nie poddaje i próbuje dalej bo nic nie przychodzi od tak. Jeżeli by się znalazła jakaś dobra osóbka, która by poprowadziła i podpowiedziała to zapraszam na priv .
Na tą chwilę zbytnio celów nie mam, jedyne to by chociaż 1 lead dziennie wpadał xD
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-10-2015 22:50 przez Mustang.)
Dzięki, wyznaczę cele na razie patrze i próbuje. Dzisiejszy dzień jest bardzo udany, a to jeszcze nie koniec! Największa dniówka jak na razie, zobaczymy potem
Ta zgadza się, czy ja wiem czy takiego dobre. Jeśli by tak owe były to by było o wiele więcej leadów, ale na początek wgl nie mam co narzekać. Na razie kminie gdzie jeszcze można, ale na razie 0 pomysłów
Dzięki, wczoraj do tych 4 leadów doszedł jeszcze 1, także wyszło 5 leadów. Zobaczymy jak dziś pójdzie na razie jest 0, cieszyłbym się gdyby dziś chociaż 1 wpadł , no ale zobaczymy.
Dzisiejszy dzień zaliczam do udanych, trochę wpadło no i co najważniejsze cel został osiągnięty. Dla innych jest to malutka kwota, jednakże dla osoby początkującej jest to duża