Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik Zielonego - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Dziennik Zielonego (/Temat-Dziennik-Zielonego-122958)

Strony: 1 2

Dziennik Zielonego - Mustang - 23-10-2015 22:50

Witam wszystkich, pierw może coś o mnie a więc Mateusz latek 19ście w tym roku maturka Xpokerface.

I jakoś chce spróbować zarabiać poprzez internet a dokładnie serwis Leadmore, dzennik ma mi w tym pomóc a dokładnie systematyczność czy tam rady od innych użytkowników ( byłbym wielce wdzięczny Lol ). Zaczynam od tzw. spamu na Fejsie a dokładnie na grupach, myślę nad niszami na razie wychodzi mi to smutny. Sami to zobaczycie, jednakże się nie poddaje i próbuje dalej bo nic nie przychodzi od tak. Jeżeli by się znalazła jakaś dobra osóbka, która by poprowadziła i podpowiedziała to zapraszam na priv Big Grin.

[attachment=3358]

Na tą chwilę zbytnio celów nie mam, jedyne to by chociaż 1 lead dziennie wpadał xD

RE: Dziennik Zielonego - full2000 - 24-10-2015 19:13

Wyznaczaj cele bo to na prawdę ważne dla psychiki. Powodzenia !

RE: Dziennik Zielonego - Mustang - 26-10-2015 17:21

Dzięki, wyznaczę cele na razie patrze i próbuje. Dzisiejszy dzień jest bardzo udany, a to jeszcze nie koniec!HuhHuh Największa dniówka jak na razie, zobaczymy potemCool

[Obrazek: 9i46yw.jpg]

RE: Dziennik Zielonego - Krymi - 26-10-2015 20:39

up

program doladowania ???

musisz mieć zajebiste grupy skoro taka konwersja Wink

RE: Dziennik Zielonego - Mustang - 26-10-2015 22:48

Ta zgadza się, czy ja wiem czy takiego dobre. Jeśli by tak owe były to by było o wiele więcej leadów, ale na początek wgl nie mam co narzekać. Na razie kminie gdzie jeszcze można, ale na razie 0 pomysłów Angry

Odp: Dziennik Zielonego - Quantum - 27-10-2015 13:51

Nieźle ci idzie. Będę śledził.

RE: Dziennik Zielonego - Mustang - 27-10-2015 13:55

Dzięki, wczoraj do tych 4 leadów doszedł jeszcze 1, także wyszło 5 leadów. Zobaczymy jak dziś pójdzie na razie jest 0, cieszyłbym się gdyby dziś chociaż 1 wpadł Undecided, no ale zobaczymy.

RE: Dziennik Zielonego - Mustang - 27-10-2015 23:35

Dzisiaj nie tak źle jeszcze i tak są to dopiero początki także z każdego grosza trzeba się cieszyć Huh

[Obrazek: y21ic46shquj_t.jpg]

Ustawiłem sobie cel Lol
Do weekendu 50zł
36/50

Przy okazji jeśli znajdzie się jakiś 'stary wyjadacz', który podpowie czy tam zagłębi w dalsze części zarabiania to byłbym bardzo wdzięczny. Smile

RE: Dziennik Zielonego - Mustang - 28-10-2015 23:13

/Up

Dzisiaj jako tako, jak na razie najsłabiej. Miejmy nadzieje, że jutro będzie lepiejsmutny.

[Obrazek: s9fi101uj8gh_t.jpg]

Cel:
45/50

RE: Dziennik Zielonego - Mustang - 29-10-2015 22:27

/Up

Dzisiejszy dzień zaliczam do udanych, trochę wpadło no i co najważniejsze cel został osiągniętyHuh. Dla innych jest to malutka kwota, jednakże dla osoby początkującej jest to duża Smile

[Obrazek: 60bbjwwxr650_t.jpg]

Cel:
63/50