Dziennik Zielonego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Zielonego (/Temat-Dziennik-Zielonego-122958) Strony: 1 2 |
Dziennik Zielonego - Mustang - 23-10-2015 22:50 Witam wszystkich, pierw może coś o mnie a więc Mateusz latek 19ście w tym roku maturka . I jakoś chce spróbować zarabiać poprzez internet a dokładnie serwis Leadmore, dzennik ma mi w tym pomóc a dokładnie systematyczność czy tam rady od innych użytkowników ( byłbym wielce wdzięczny ). Zaczynam od tzw. spamu na Fejsie a dokładnie na grupach, myślę nad niszami na razie wychodzi mi to . Sami to zobaczycie, jednakże się nie poddaje i próbuje dalej bo nic nie przychodzi od tak. Jeżeli by się znalazła jakaś dobra osóbka, która by poprowadziła i podpowiedziała to zapraszam na priv . [attachment=3358] Na tą chwilę zbytnio celów nie mam, jedyne to by chociaż 1 lead dziennie wpadał xD RE: Dziennik Zielonego - full2000 - 24-10-2015 19:13 Wyznaczaj cele bo to na prawdę ważne dla psychiki. Powodzenia ! RE: Dziennik Zielonego - Mustang - 26-10-2015 17:21 Dzięki, wyznaczę cele na razie patrze i próbuje. Dzisiejszy dzień jest bardzo udany, a to jeszcze nie koniec! Największa dniówka jak na razie, zobaczymy potem RE: Dziennik Zielonego - Krymi - 26-10-2015 20:39 up program doladowania ??? musisz mieć zajebiste grupy skoro taka konwersja RE: Dziennik Zielonego - Mustang - 26-10-2015 22:48 Ta zgadza się, czy ja wiem czy takiego dobre. Jeśli by tak owe były to by było o wiele więcej leadów, ale na początek wgl nie mam co narzekać. Na razie kminie gdzie jeszcze można, ale na razie 0 pomysłów Odp: Dziennik Zielonego - Quantum - 27-10-2015 13:51 Nieźle ci idzie. Będę śledził. RE: Dziennik Zielonego - Mustang - 27-10-2015 13:55 Dzięki, wczoraj do tych 4 leadów doszedł jeszcze 1, także wyszło 5 leadów. Zobaczymy jak dziś pójdzie na razie jest 0, cieszyłbym się gdyby dziś chociaż 1 wpadł , no ale zobaczymy. RE: Dziennik Zielonego - Mustang - 27-10-2015 23:35 Dzisiaj nie tak źle jeszcze i tak są to dopiero początki także z każdego grosza trzeba się cieszyć Ustawiłem sobie cel Do weekendu 50zł 36/50 Przy okazji jeśli znajdzie się jakiś 'stary wyjadacz', który podpowie czy tam zagłębi w dalsze części zarabiania to byłbym bardzo wdzięczny. RE: Dziennik Zielonego - Mustang - 28-10-2015 23:13 /Up Dzisiaj jako tako, jak na razie najsłabiej. Miejmy nadzieje, że jutro będzie lepiej. Cel: 45/50 RE: Dziennik Zielonego - Mustang - 29-10-2015 22:27 /Up Dzisiejszy dzień zaliczam do udanych, trochę wpadło no i co najważniejsze cel został osiągnięty. Dla innych jest to malutka kwota, jednakże dla osoby początkującej jest to duża Cel: 63/50 |