Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
The Ultimate Wallpaper - czy warto ?

Autor Wiadomość
The Ultimate Wallpaper - czy warto ?
Sprawdź:
Warto kupić The Ultimate Wallpaper nawet Gold za 6.99. Dlaczego ?

Otóż Lockerz wycofało iPady przez co ma więcej kasy na inne rzeczy i dzięki temu:

- Na restocku specjalnym na który się dostaniemy mamy szanse 90% żeby się zwróciła ta kasa za konto gold jak i silver

- PayPal 25$ utrzymuję się cały czas (Nie wiem jak było za 5 godzin od rozpoczęcia restocku)

- 50$ przez około 5 min

- 75$ przez około 3 min

- Wyższe PayPale utrzymują się do 0 - 2 minut

- Jeśli wbijesz w chwili rozpoczęcia restocku masz duże szanse na coś z elektroniki, jak i na PayPale wysokie.

- 2 lub 3x więcej punktów za filmiki mamy po wykupie przez 30 dni Smile

Dlatego kupujcie golda lub silver i polujcie na coś lepszego np. ipoda touch 32 GB. Napewno się uda, a jak się spóźnisz zawsze jest 25$ Także zmiencie kolor Z na żółty lub srebny Smile

P.S To jest info od mojego kolegi, który brał udział w ostatnim restocku, i nie wydaje mi się że ipady dali do oferty.

Chciałem was zachęcić do brania udziału w restocku bez lagów, zatłoczonego serwera. Na genelarlnym wiele osób nic nie wygrywa, lub ciągle 25$ wygrywa.

Napisałem to żeby więcej osób na TS siedziało i oczekiwało na restock.

Pozdro
RE: The Ultimate Wallpaper - czy warto ?
Wychodzi taniej niż zakup w SHOPie Smile + masz inne rzeczy
Poza tym mają więcej kasy na nagrody. Na 3 SHOPowym będę, jutro kupuję silver Tongue
Może tym razem Macbook Tongue
Lol, wszystko fajnie i chciałbym w to wierzyć, ale czemu myślisz, że następny restock będzie dokładnie taki sam jak poprzedni? Przecież tu nie ma reguły - tym razem mogą np. zabrać paypale (oby nie Sad) i dodać ipady. To jest Lockerz, tu nigdy nic nie wiadomo aż do samego końca.

No i jeszcze zapomniałeś napisać, że na tamten restock, przez jakiś błąd, nie mieli wstępu ludzie, którzy kupili UW i PRAWDOPODOBNIE ich lockerz przerzuci do trzeciego, czyli tego co teraz będzie shopowego restocku..

No zobaczymy jak to będzie, ale jedno jest pewne - na pewno będzie więcej ludzi i tym razem nagród może nie wystarczyć dla każdego..

PS. Nikogo nie zniechęcam, ale po prostu musiałem napisać sprostowanie, żeby potem nie było płaczu, że coś kupiliście i nic nie zamówiliście (czego ofc nikomu nie życzę Tongue).
ogarniam te zjebane filmy i mam nadzieję na 450$
bo zarabiają krocie na tych tapetach
dam przykład jeśli każde premium wykupi 100 000 tyś osób
100 000 osób wykupi premium za 3.99 = 399 000$
100 000 osób wykupi premium za 6.99- 699 000$
więc nagród jest więcej
ok,duzo nagród,ale bez przesady Wink cos mi sie nie wydaje zeby wyzsze PP utrzymywały się do 2 minut Tongue
hej,skoro mozeby kupować UW to chyba na restockach mozeby zamawiać do Polski?
jak więcej ludzi kupi UW to lagi będę też na restockach shopowych ;P

gornada, członek http://zarabiam.com od Jun 2010.
Wysyłają do polski i lagów nie było nie jest i nie będzie. Tylko generalne są zlagowane w kosmos dlatego teraz korzystam z shopowych i generalnych.
Nie do konca raz 25$ bylo z 12h a raz zniknelo w 20s. Wiem bo bylem na wszystkich sierpniowych restockach szopowych. A ty na ilu byles? Bo widze ze z tego co piszesz to piszesz bzdury. 50$ utrzymuje sie z minute a 75$ schodzi naprawde szybko. Wiec jak wejdziesz na elektronike i nic nei zamowisz to na 50$ nie masz co liczyc a 25$ to loteria raz jest przez kilka godzin a raz (tak jak na 2 ostatnich) zninknelo w raz dwa...

matiss34, członek http://zarabiam.com od Mar 2010.
no jak hotkieyami zasuwasz to i z 25$ będzie problem... Ja się zalogowałem ostatnio ręcznie wbijam w pp, najwyższy był 150$ a zgarnąłem 50$.. Pewnie i 75 bym zgarnął ale nie ryzykowałem
Bolt,czasem warto zaryzykować,może być zgarną 75 bucks Tongue

Sonny, członek http://zarabiam.com od Jun 2010.
Odpowiedz