Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Dziennik Radka - Czas odmienić swoje życie !

Autor Wiadomość
Dziennik Radka - Czas odmienić swoje życie !
Sprawdź:
Witajcie,mam na imię Radek,18 lat..Swój pierwszy kontakt z zarabianiem miałem 2 miesiące temu,dlatego że pochodzę z biednej rodziny to ostro pracowałem.. I aktualnie mam 1200 zł na koncie zarobione z YouTube.Niestety wszystko mi zblokowali i teraz postanowiłem że zarobione pieniążki zainwestuję w AdBrook Smile Chcę miesiąc reinwestować.. Odzyskać wkład i jeśli będzie dalej działać to korzystać z niego jak najdłużej Smile Moim marzeniem jest zrobić prawo jazdy,kupić jakiś samochód oraz chciałbym się spróbować na YT (w nagrywaniu gier).. Ale do tego jest potrzebny sprzęt a gier nie ponagrywam na laptopie 2GB ramu.. Jutro wsadzam pieniążki do AB i ustalam cel ! Smile
Glosy: trybulski (+1), Leos2011 (+1), full2000 (+1)
RE: Dziennik Radka - Czas odmienić swoje życie !
Powodzenia i obserwuję Big Grin Ile masz zamiar zainwestować na początek?

Tutaj zarabiam:
http://csl.ink/1m4y
Chcę zainwestować około 1000 zł.. Teraz wysłałem kaskę na Neteller i czekam aż pojawi się w portfelu
Glosy: trybulski (+1)
ADBROOK

Zainwestowałem 260$... Aktualnie mam 28 paczek (280$) i jutro dojdzie kolejna.. Czekam do wtorku i jeśli problemy nie przejdą to wypłacam wszystko co się da..
RevAdBurst
Zaiwestuję 100 zł i jeśli nie przejdą problemy z AB to wszystko leci tutaj
BET365
Wpłaciłem dzisiaj 40 zł i aktualnie już mam 100.. Mój cel dzienny to 50-60 zł
Powodzenia ! Smile

Z ab to bym teraz uważał. Lepsze jest rab albo hq Wink
O AdBrook teraz jest tu głośno.. lepiej w co innego zainwestuj ;d Powodzenia !
AdBrook

Doszła dzisiaj kolejna paczka,naliczenia w dniu dzisiejszym wynoszą 2,5 % więc nie jest zle Smile Czekam do wtorku i decyduje co dalej
BET365

Dzisiaj dobiłem do 160 zł.. Jutro określę jakiś fajny cel Smile
AdBrook

Naliczenia 2,6%.. Dzisiaj polecony trochę konto załadował i mam już 32 paczki Smile CORAZ LEPIEJ Smile
BET365

No i dzisiaj w stanie konta wybiło 224 zł !
Czas na jakiś fajny cel Smile
Cel do 22 listopada : 224 zł / 1700 zł
Witam długo mnie tu nie było ale to nie znaczy że nie działałem .. Wink Zacząłem działać w programie systemy partnerskie ..wymyśliłem własny sposób promocji i w 10 dni 1500 zł z kont bankowych .. Huh W adbrook mam zainwestowane 400$ a wypłaciłem póki co 100.. jeszcze 100 i wkład zwrócony Big Grin Póki co będę zarabiać w systemach partnerskich i luty/marzec trochę zainwestuję w TM .. Pozdro !
Radzę Ci nie inwestować w AdBrook, w internetach już nie raz ktoś pisał że przestali wypłacać. Taka tam mała rada.
Odpowiedz