Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Jan Kulczyk nie żyje

Autor Wiadomość
Jan Kulczyk nie żyje
Sprawdź:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1038663,titl...omosc.html

Co o tym myślicie?
RE: Jan Kulczyk nie żyje
Ciekawe kto zastąpi nisze Jerk2
E tam nie znam ;p
Best nisza ;
Karol z kalisza pobity na śmierć ;-; ,niezłe nie?
Glosy: matimus (+1)
Szkoda człowieka... Bardzo inteligentny gość, prawdziwy biznesmen. Kilka razy oglądałem jego wykłady, świetnie się go słuchało. Wielki człowiek. Niech mu ziemia lekką będzie...
Ehh wiecie co wam powiem ? ;D
Jak widze jakikolwiek artykuł na fb teraz to nawet go nie klikam bo w 95% to sub sms xd
(29-07-2015 15:16)B_Y_K_U napisał(a):  Szkoda człowieka... Bardzo inteligentny gość, prawdziwy biznesmen. Kilka razy oglądałem jego wykłady, świetnie się go słuchało. Wielki człowiek. Niech mu ziemia lekką będzie...

Oszust, kretacz i zdrajca. Niech gnije.
Glosy: seba123xd (+1)
(29-07-2015 15:23)twardy napisał(a):  
(29-07-2015 15:16)B_Y_K_U napisał(a):  Szkoda człowieka... Bardzo inteligentny gość, prawdziwy biznesmen. Kilka razy oglądałem jego wykłady, świetnie się go słuchało. Wielki człowiek. Niech mu ziemia lekką będzie...

Oszust, kretacz i zdrajca. Niech gnije.
Każdy ma swoje zdanie kolego... Było nie było człowiek, a w takim przypadku każdego jest mi żal...
Nie wiem czy zmarł od tak, raczej ktoś maczał w tym palce, tak jak zwinęli Leppera, gdyż Kulczyk miał niezłe układy z Platformą.

Duża kasa, zbyt duża kasa zrobiła w jego życiu problemy, teraz czekajmy na Stonogę, aż też go zwiną, kwestia czasu.

Poza tym prowadził biznesy jak każdy inny, ale niestety, za dużo zarabiał i te śmieszne kontakty z PO i ta bajka z tymi powikłaniami po operacji.

Ciekaw jestem przejęcia majątku, jego majątek wyceniano na grubo 15 mld, a syn nie jest raczej takim ogarniętym graczem w tym świecie, jak był jego tata, więc szykuje się niezły, stopniowo ''wykręcany'' hajsik z jego puli.
(29-07-2015 15:23)twardy napisał(a):  Oszust, kretacz i zdrajca. Niech gnije.

Jakieś dowody bądź racjonalne powody aby tak sądzić czy ci Stonoga tak powiedział? To prześledź sobie działalność tego krętacza.
Pojawiły się komentarze, że być może sfingował swoją śmierć. Całkiem spoko opcja Idea
Odpowiedz