Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(26-07-2015 21:50)tribler napisał(a): @[Mauorycy]
Jeżeli nie wiesz to nie wygaduj głupot :*
Virale różne działają! Ja mam 2x i działa pięknie
Ta...tak Ci się tylko wydaje z Twoim kilka tysięcy UV dziennie...ale no każdy orze... Jakoś 20 lipca fejs wjebał potwierdzenie "polubienia" i nie ma już czegoś takiego jak clickhijacking...Viral udostępni, jak klikniesz w huuuj szybko na ten X...przetestuj to sobie najlepiej na wallu(możesz też sprawdzić w źródle), na jakimś realnym ruchu....10k osób wbije na stronę...200 udostępni...
Pierwsza sprawa skąd masz skrypt?
Druga może coś więcej o działaniu czy jest to 2x czy na innej zasadzie?
Trzecia skrypty takie działają zależy jak kto używa aczkolwiek wiem że wiele się wysypało jednak nie wszystkie
Tez mam viral który działa normalnie pracuje na nim własnie i mam mnostwo wejsc , tak jak wczesniej jak spamowałem w okolicach maja , wiec nie wiem co poniektórzy piszą że nie działa ;/
Viral pracuje na zasadzie "udostępnij a by przejść dalej" konwersja podskoczyła mi po tym viralku bo Ci którzy by nie wypełnili oferty zatrzymują się własnie tutaj. A Ci którzy będą dalej zainteresowani ofertą udostępnią. Viral rozchodzi się bardzo szybko. Mi wystarczyły 2 godzinki i miałem 2000UV i zarobek 200zł
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-07-2015 09:03 przez Yuriqq.)
(27-07-2015 09:02)Yuriqq napisał(a): Viral pracuje na zasadzie "udostępnij a by przejść dalej" konwersja podskoczyła mi po tym viralku bo Ci którzy by nie wypełnili oferty zatrzymują się własnie tutaj. A Ci którzy będą dalej zainteresowani ofertą udostępnią. Viral rozchodzi się bardzo szybko. Mi wystarczyły 2 godzinki i miałem 2000UV i zarobek 200zł
Przecież to zwykły Share to Unlock.
Mam go gdzieś na dysku, bodajże pobrałem go za free z tego forum...