Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Czy to wypali? » Pomysł początkującego

Autor Wiadomość
Czy to wypali?
Sprawdź:
Witam.
Dopiero uczę się zarabiać na subskrypcjach sms dlatego mam pytanie.

Powiedzmy, że jest teraz popularna pewna gra. Ludzie grają w nią ze względu na tryb multiplayer. Gra nie jest wcale taka tania (~100zł).

Na YT jest pełno filmików "Gra XXX do ściągnięcia, działa tryb Online". Jednak wszystkie te filmy są po angielsku.

I tu nasuwa się moje pytanie. Gdybym zrobił film, na którym pokażę jak "ściągam" tą grę z rocket-host.eu, instaluję ją a następnie pokazuje, że działa. Oczywiście film po polsku. Czy ma szansę to się udać tzn. czy coś na tym mógłbym zarobić? Pytam ponieważ tak jak mówiłem dopiero się uczę a chciałbym nad tym filmem się napracować i nie wiem czy warto.
RE: Czy to wypali?
jak dobrze pomyslisz i wypromujesz to na wszystkim zarobisz, bo ludzie z ciekawości będą patrzeć Wink
Spróbuj Tongue
Ok. Powiedzmy ze zrobie ten filmik, wrzuce go na YT. Co dalej? Gdzie mozna go wypromowac? Mógłbym dostac jakas wskazówkę?
Jest wiele możliwości, raczej byś musiał sobie sam znaleźć odpowiedni sposób do Twojego filmiku i jego kategorii.
Skoro to gra wiec fora o grach, spamowanie pod filmikami youtuberow, facebook?
Kup HR Wink
Nie wiem czy czytałeś posty od góry ale jestem poczatkujacy i jakby to powiedzieć... HR mi dużo nie mówi. ..
Myślę, że jeśli chodzi o grę, to Facebook byłby dobrym pomysłem jeżeli chodzi o promowanie filmiku.
Powstaje dużo różnych grup nt. gier, gdzie gracze się 'jednoczą' - może tam uda Ci się coś osiągnąć spamem?

Próbuj, bez tego się nie dowiesz Lol
A czego unikać żeby nie usunęli mi filmu z YT? Ostatnio jak zrobiłem filmik dot. skinów w CSGO, pospamowałem nim na FB, miał już całkiem dużo wyświetleń ale usunięto mi go po paru dniach..
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: