Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wykonam konta w serwisie facebook, różne opcje, oraz dodanie grup do twojego konta
Sprawdź:
Witam mogę wykonać konta na zamówienie w serwisie facebook, mogą być to konta do spamu lub czegoś innego
Konta są zweryfikowane telefonicznie, posiadają zdjecie profilowe i w tle. Konta zazwyczaj są świeże 1-2 dni czasami będzie kilka kont ze stażem 1 tydzień, konta są dodawane do tylu grup ile potrzebujesz.
"Podstawowe konfiguracje":
Konto 1-2 dni, 50 grup, zweryfikowane tel. - 2,50zł
Konto 1-2 dni, 100 grup, zweryfikowane tel. - 4zł
Konto 1-2 dni, 150 grup, zweryfikowane tel. - 5zł
Potrzebujesz innej ilośc grup np. 75, 80, 200 ? napisz na PW dogadamy się
Oferuję też konta ze znajomymi ale takie dostępne tylko po dogadaniu się ze mną na PW
Jako że dostałem już kilka pytań czy dodaje do grup postanowiłem dodać opcje zakupu dodania do grup twojego konta.
50 grup - 3zł
100 grup - 5zł
150 grup - 8zł
Potrzebujesz innej ilości grup ? pisz na pw dogadamy się
Jeżeli potrzebujesz kont z większym stażem niż kilka dni np. 1 rok, kilka miesięcy itp. napisz do mnie na PW postaram się zdobyć takie konto i zrobić je na twoje potrzeby (np. dodać do grup)
Przyjmuję płatności na PayPal
Przy zamówieniach powyżej 10 kont możliwe różne zniżki
Nie odpowiadam za to co się stanie z kontem po wysłanie danych, jak i po spamowaniu w grupach, mogę wykonać tylko ponowną weryfikacje telefoniczną.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-06-2015 19:58 przez evenixx.)