Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
[RadeKK] Zarabia i prowadzi dziennik ==> pomaga refom;)
Sprawdź:
Hej. Na początek kilka słów. Mam na imię Radek , niedługo skończę 18 lat. Z przyczyn osobistych jest to drugie konto na tym forum => wcześniejsze "rkac1997" zostało na moją prośbę zablokowane przez Admina Zarabianiem w internecie interesuję się nie od dziś. Zaraz napiszę co , gdzie i jak próbowałem:
=> Allegro z inwestycją - wkładałem różnie 200, 300 , 500 , wyciągałem dwu, trzy , czterokrotność .. Towar realny , dużo pracy , nie potrzeba doświadczenia (posiadam poradnik , kiedyś go sprzedawałem na tym forum i nadal go posiadam dla zainteresowanych. Oprócz niego posiadam też autorski informator -dobry pomysł na biznes. Wymaga sporych inwestycji rzędu minimum 1-2tyś.. Nabywamy towar realny , sprzedajemy poprzez olx itp... Zysk nawet kilkukrotny w niedługim czasie)
=> Klikanie Buxy , Polskie Gptr -ten rozdział mam już za sobą . Wypłacone około 400zł z wszystkiego
=> Ankiety - Jakieś 50 Euro
=> Suby - do tej pory około 1500zł - tylko facebook , bez virali itp. 900zł w Maju
=> Shorte - od przedwczoraj
=> Fanpage kupno -sprzedaż oraz reklama
To wszystko to z czym miałem do czynienia. Teraz postanowiłem zostać przy:
=>Suby
=>Fanpage
=>Shorte
=>Sprzedaż poradników
=>Pomoc w zarabianiu na Subach (za refa).. Oferuję także gotowe teksty , zdjęcia...
Dziennik będę uzupełniał z jednodniowym opóźnieniem aby móc dobrze podsumować swój dzień... Nie będę pisał co mam zamiar robić , ale to co faktycznie zrobiłem
Licznik pieniędzy włączam od dziś
Cel dzienny stawiam sobie 10zł
DZIEŃ PIERWSZY - 20 maj 2015 :
Co zrobiłem:
-jedno konto facebook dodane do 20 grup
-Spam rano Shorte oraz w południe Subami
- poświęciłem na wszystko około 30-40 minut
Efekt:
# 800 wizyt mylead - 1lead , konwersja 0,12% (wszystko przez zepsuty Stream ,film się nie wczytywał tylko od razu formularz wyskakiwał :/ )
# 35 UV Hotcash - 1lead , konwersja 2,9%
RE: [RadeKK] Zarabia i prowadzi dziennik ==> pomaga refom;)
Dzień trzeci - 22:05.2015
Co zrobiłem:
- Poświęciłem około 1 godziny użytkownikowi jasieeks . Zaczęliśmy w godzinach późno wieczornych , ale i tak udało się osiągnąć 3 leady
Dzięki mnie zarobił 17,5zł (ta skromność )
Moje zarobki:
- Sprzedaż fanpage - 5,12zł (jeszcze nie zaksięgowane)
- HotCash - 0,87zł z poleconego
- Shorte - 1,5$ = około 5zł
Zarobek 11zł
MIESIĄC 53,5ZŁ
Cel dzienny 10zł osiągnięty
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-05-2015 10:44 przez RadeKK.)