Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Viralke kupiłem od Freeezzza i jestem zadowolony support właściwie non stop na każde pytanie odpowie oraz wytłumaczy od a-z jak zacząć działać z jego skryptem Polecam
(04-05-2015 15:45)Mauorycy napisał(a): Zmodyfikowałeś darmowy skrypt(dostępny na forum) i sprzedajesz za 20 zł?
Daj mi ten skrypt i pokaż jak chodzi ;*
Oboje dobrze wiemy, że jest on na forum.
Fakt..nie jest to iframe, tylko strona z wiadomościami...ale chodziło mi o samą ramkę z 2x w X, której Ty pomysłodawcą nie jesteś
(04-05-2015 15:45)Mauorycy napisał(a): Zmodyfikowałeś darmowy skrypt(dostępny na forum) i sprzedajesz za 20 zł?
Daj mi ten skrypt i pokaż jak chodzi ;*
Oboje dobrze wiemy, że jest on na forum.
Fakt..nie jest to iframe, tylko strona z wiadomościami...ale chodziło mi o samą ramkę z 2x w X, której Ty pomysłodawcą nie jesteś
Chłopie, nie mówi mi że on jest, bo takiego nie widziałem, jak widzisz, te jest inny wiec nie gadaj mi tu że tym bardziej jest na forum... Trochę logiki