Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Problem z zakładaniem nowych kont FB

Autor Wiadomość
Sprawdź:
Witam,
mam ostatnio problemy z rejestracją fake kont na FB :/ kiedy zakładam konto to od razu przy pierwszym logowaniu wymagana jest weryfikacja z numerem telefonu. Ktoś ma pomysł jak sobie z tym poradzić?
RE: Problem z zakładaniem nowych kont FB
Zmień IP, wyczyść ciastka, zmień user agent Smile

| .xXx. |

| Pomogłem? Daj reputa [Obrazek: thumbsup.gif] |
| Opinie o mnie |

| .xXx. |
Wyczyściłem wszystko ccleaner'em i dalej to samo :/ i używam dodatku HOLA do proxy
TEMAT PRZENIESIONY
Moderator uznał że wątek został założony w nieodpowiednim dziale, co skutkowało przeniesieniem tematu.

[Obrazek: zarabiam.com.png]
i zapomniałem wspomnieć, że próbowałem też połączyć i rozłączyć internet co skutkuje zmianą IP. Dalej to samo Sad
Tez mam ten problem , co załże konto to od razu weryfikacja, nic nie pomaga ;(
Zawsze możecie np. u mnie kupić weryfikacje. Idea
Wiesz weryfikacja to pikuś , leży mi sto starterów, na stole ale nie chce mi sie tego robić, a to dla tego , że zweryfikuje sobie i za parę godzin potrzebuje ponownie weyfikacje do tego konta i tak co pare godzin Sad
(18-04-2015 12:35)vercom napisał(a):  Wiesz weryfikacja to pikuś , leży mi sto starterów, na stole ale nie chce mi sie tego robić, a to dla tego , że zweryfikuje sobie i za parę godzin potrzebuje ponownie weyfikacje do tego konta i tak co pare godzin Sad

Może poczekaj trochę po weryfikacji i działaj coś np. po paru dniach. Nie dodawaj sam znajomych na początku, promuj swoje konto na innych kontach (jak masz). Ja mam główne konto żeńskie około 4k znajomych i tam promuję resztę kont "moja koleżanka, nudzi się - zapraszajcie". Kilka zaproszeń przyjdzie, potem lecą kolejne i nigdy nie miałem problemów z weryfikacją.
Czyli nie ma na to rady? Próbowałeś na innym PC? (nie mam pojęcia jak to ma pomóc ale już wszystkiego innego próbowałem)
Odpowiedz