Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Programy partnerskie gdzie nie trzeba miec ukonczonych 18lat tj. Ceneo??
Sprawdź:
Witam Serdecznie! Jakie są programy partnerskie podobne do Ceneo.pl, czyli gdy ktoś coś kupi z refflinku, to dostajemy kase/jakas czesc tych pieniedzy. Bo pisałem do Ceneo.pl i odpisali mi, że trzeba mieć ukończone 18 lat, a aby u nich zarabiac trzeba wyslac im skany dowodu osobistego, więc nie ominął bym tego i tak. A więc czy znacie jakieś takie stronki typu Ceneo.pl, tylko aby programy partnerskie nie były dopiero od 18 roku życia? Dajcie znać
EDIT:
Mam 17 lat
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-04-2015 16:10 przez WuJeKuBa.)
RE: Programy partnerskie gdzie nie trzeba miec ukonczonych 18lat tj. Ceneo??
Masz 17 lat czyli chyba mieszkasz z rodzicami, tak? Załóż konto na tatę albo mamę i wypłacaj na ich konta pod ich nazwiska. A oni Ci zarobioną kasę dadzą.
RE: Programy partnerskie gdzie nie trzeba miec ukonczonych 18lat tj. Ceneo??
Dzięki
Panowie jeszcze jedno o co w tym chodzi, trzeba pisać to oświadczenie i potwierdzenie czy jak??
Cytat:Wgraj z dysku swojego komputera skany lub zdjęcia wymaganych dokumentów.
Partner niebędący przedsiębiorcą zobowiązany jest dołączyć:
1. oświadczenie, że nie jest przedsiębiorcą w rozumieniu przepisów ustawy o swobodzie działalności gospodarczej (nie jest przedsiębiorcą w rozumieniu przepisów prawa miejsca zamieszkania lub siedziby Partnera) - Pobierz szablon
2. potwierdzenie zarejestrowania Partnera jako podatnika podatku od towarów i usług – w przypadku podatników VAT czynnych lub oświadczenie, że Partner nie jest zarejestrowanym podatnikiem VAT czynnym – w przypadku Partnerów zwolnionych z VAT – Pobierz szablon
Dozwolone formaty plików to: pdf, jpg, png, zip, rar. Maksymalny rozmiar pliku 5 MB.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-04-2015 20:07 przez WuJeKuBa.)