Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam, jestem w trakcie kodowania, projektowania nowego skryptu do skracania linków. Skrypt kodowałem pod swoje potrzeby ale myślę, że kilku osobom mogę dać dostęp do niego. Jako, że nie chcę z niego robić skryptu masowego skracacza dostęp do niego otrzyma kilka osób po czym rejestracja zostanie wyłączona. Chcę abyście go przetestowali i ewentualnie powiedzieli co dodać i zmienić tak aby finalna wersja była jak najbardziej dopracowana. Zapraszam do testowania i dzielenia się swoimi zastrzeżeniami. Skrypt będzie działał tak długo aż facebook nie zablokuje domeny. Kto pierwszy ten lepszy! Przewiduję +/- 10 kont.
(02-04-2015 21:55)TeYroXOfficial napisał(a): Zarejestrowany. Posprawdzam sobie to coś. Zmień hosting bo wg. whois masz na darmowym :|
Popraw to, najprawdopodobniej nie napisałeś bądź spieprzyłeś kod z tym.
Przepraszam bardzo ale whois wprowadza w błąd. Skrypt stoi na MyDevil.net pakiet MD4. Co do błędu to zostanie on poprawiony. Chociaż tak może zostać bo i tak nie ma się dostępu do tych podstron bez zalogowania się.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2015 04:46 przez RoyMaster.)