Sprawdź:
Witajcie,
Kilka tygodni temu znalazłem ogłoszenie o pracę przez internet. Polegała ona na uzyskiwaniu klientów dla banków. Oczywiście za "pracodawcą" stał polecający użytkownik Ale dałem się nabrać i nie żałuję. Gościu po rejestracji z jego linku polecającego wysłał mi 2 poradniki:
http://www74.zippyshare.com/v/qVD1v6zS/file.html
1. Tysiąc w kilka godzin - Tytuł totalnie wyglądający jak jeden z tych w których obiecują miliony w miesiąc

Ale całkiem ciekawy i działa.
2. Pozyskiwanie klientów przez portale ogłoszeniowe - Całkiem fajnie opisane i ja też się na to nabrałem rejestrując się z refa.
- Do tej metody dodałem kontakt telefoniczny. Ludzie ciągle dzwonią w związku z zapytaniem o pracę. (Jeśli chcesz skorzystać z tej metody i masz głos jak kobieta to lepiej udawaj kobietę) Na początku trochę drżał mi głos ale dałem radę
Jest to na pewno bardziej legalna metoda od subSMS bo koniec konców wszystko jest darmowe a osoba zainteresowana ogłoszeniem również może zarobić jeśli tylko zna podstawy obsługi komputera i internetu.
Ile zarobiłem?
10 osób z grona moich znajomych i rodziny zarejestrowało się przy mnie więc tj. 600 zl. Do tego dochodzi 4 dalszych znajomych, którzy za 0,5 litra czystej postanowili negocjować dalsze warunki współpracy
A więc:
840 zł - 100 zł (Inwestycja w alkohol)=700 zł w ciągu 2 tygodni. Nie zajęło mi to dużo czasu, może kilka godzin.
To nie koniec. W ciągu 5 dni odebrałem około 50 telefonów i około 8 osób przystało na założenie konta bankowego. Nie wiem ilu z nich faktycznie to zrobiło ponieważ leady zaliczane są dopiero po upływie danego czasu.
Na tą chwilę usunąłem ogłoszenia bo mam dużo pracy ale na pewno ponowię tą zabawę.
Pozdrawiam