Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam, od pewnego czasu zajmuję sie subami, zrobiłem stabilne kont i dołączyłem do grup. Robię spam 3 raz dziennie na 20 grupach i ludzie nawet w to nie wchodzą :/ Do tego robię jeszcze spam na ask.fm ale to tak samo nic nie daje. Nie mam już pomysłu
(23-01-2015 23:07)kusas napisał(a): Witam, od pewnego czasu zajmuję sie subami, zrobiłem stabilne kont i dołączyłem do grup. Robię spam 3 raz dziennie na 20 grupach i ludzie nawet w to nie wchodzą :/ Do tego robię jeszcze spam na ask.fm ale to tak samo nic nie daje. Nie mam już pomysłu
Wejdź w swój link i sprawdź czy Facebook nie blokuje tego linku.
Sprawdź czy skróciłeś na pewno dobry link.
Jaki serwis?
0 wejść masz?
(23-01-2015 23:20)kusas napisał(a): Link skrócony mam już przy samej ofercie FB go nie blokuje a strona to mylead.pl
dziś zdobyłem 25 wejść
Zmień tekst na bardziej przekonywujący, zmień zdjęcie na takie, które nie jest przejedzone (oryginalne) i też zachęcające. Grupy tez nie mogą być z dupy.
Zdjęcie najlepiej wykonaj własne. Mi najlepiej konwertowały suby jak miałem własne, unikalne zdjęcie. Druga sprawa to 20 grup to strasznie mało. Dodaj sie do 100 grup i dopiero zacznij SPAM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-01-2015 23:27 przez mucios.)