Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Janusz Korwin Mikke na konwentyklu przestał być prezesem partii, lecz w dalszym ciągu jest kandydatem na prezydenta. Nowym prezesem został Michał Marusik. Więcej informacji o konwentyklu ma być w środę.
RE: Janusz Korwin Mikke przestaje być prezesem KNP
Smutne, lecz prawdziwe ..
Fajnie ze startuje na prezydenta, ale jeszcze za wcześnie. Moim zdaniem nie ma szans na ten moment z PO i PIS. Za dużo mocherów jeszcze żyje, a za mało ludzi o poglądach prawicowych jest pełnoletnich.
Bardziej odpowiednią osobą byłby na pewno Jacek Wilk, wyjątkowo wygadany, kulturalny, wykształcony facet który mógłby sprawić, że ludzie zaczęli by postrzegać partię poważniej.
Może tak, Pan Marusik ma charyzmę, kulturalny, wygadany. Podobny do P. Wilka, lecz jest troszkę bardziej znany. Chyba dlatego wybrano go, że jest Unioposłem i byłym wiceprezesem.
Teraz tylko czarnoskóry papież? 2
Świat się nie kończy, poznamy szczegóły i zobaczymy co się stanie.
Ja sam mam plany dołączenia do młodzieżówki, wątpię aby KNP podzieliło los UPR.
Marusik to akurat najbardziej odpowiedni kandydat.Potrafi przekonać człowieka i sprawia wrażenie nie do zagięcia.Lepszy od Marusika byłby Wipler,ale on jeszcze nie wzbudził zaufania i słusznie z resztą,za krótko jest w partii.Nie przesadzałbym też z rozłamem partii.To co się teraz dzieje na pewno czemuś ma służyć
(05-01-2015 20:27)twnt22 napisał(a): Wiesz, oni budują zaplecze na następne lata. Kiedyś w niedalekiej przyszłości możemy mieć antysocjalistyczny, propolski rząd (dreams) /alone
Wiem o tym, ale już w tych wyborach Korwin nie ma żadnych szans. Spokojnie mógłby jeszcze poprezesowac cztery lata i wtedy
(05-01-2015 20:31)daniel42na napisał(a): Bardziej odpowiednią osobą byłby na pewno Jacek Wilk, wyjątkowo wygadany, kulturalny, wykształcony facet który mógłby sprawić, że ludzie zaczęli by postrzegać partię poważniej.