Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Pomoc w wyborze Serwisu PPA

Autor Wiadomość
Pomoc w wyborze Serwisu PPA
Sprawdź:
Witam

Wiem że dużo tematów było podobnych. Przeczytałem kilkanaście i nadal nic nie wiem. Testowałem kilka średnio to wypada. Potrzebuję serwisu nie musi być Polski. Zasięg globalny z naciskiem na USA, UK, FR. Proszę o opinię waszym zdaniem który jest najlepszy oraz ewentualnie który mirror się najlepiej konwertuje. Za pomoc mogę zarejestrować się z refa

Dziękuje
RE: Pomoc w wyborze Serwisu PPA
Polecam CPAGrip. Bardzo dobre oferty dla USA. Z francja jest gorzej poniewaz Twoja strona musi zostac zaakceptowana (only wh na francje).

Ale problem latwo rozwiazac, jak wchodzi francuz pokazujesz mu oferte z innej sieci i tyle (np CPAlead)

[KUPIE] Reklama facebook/instagram/snapchat/inne - dowolna kategoria KLIK
A coś pośredniego z fajnymi mirrorami na download
Możesz jeszcze sprawdzić FileIce.net . Serwis w porządku, wypłacałem nie raz, zawsze na czas, bez żadnych problemów.
(12-01-2015 09:19)surfer0700 napisał(a):  Możesz jeszcze sprawdzić FileIce.net . Serwis w porządku, wypłacałem nie raz, zawsze na czas, bez żadnych problemów.

Ja na chwilę obecną zarabiam na ShareCash ale stawki mają straszne spróbuję tu gdzie dałeś linka
(15-01-2015 10:42)hunterpl444 napisał(a):  
(12-01-2015 09:19)surfer0700 napisał(a):  Możesz jeszcze sprawdzić FileIce.net . Serwis w porządku, wypłacałem nie raz, zawsze na czas, bez żadnych problemów.

Ja na chwilę obecną zarabiam na ShareCash ale stawki mają straszne spróbuję tu gdzie dałeś linka

@[hunterpl444]

Nie polecam FileIce.net

Kiedyś jeden z lepszych serwisów, ostatnio to jakaś kpina. Po sytuacji gdy zbanowali konto z kilkunastoma tyś $ ja już im podziękowałem.

Dostaniesz informację na emaila o zbanowaniu konta i fraudowaniu.

Lepiej wybierz coś z tych cpagrip, cpalead, adworkmedia,

@[hunterpl444] @[Klin] nigdy nie miałem z nimi żadnego problemu. Jeszcze mam tam konto i czasami zdarzy się wypłatka, zawsze terminowo bez ściemy jak w AstroSkamie. "Zbanowali konto" - rozumiem że to nie było Twoje konto? Wiesz... może koleś fraudował. Astro też pobanowało konta kolesiowi co miał pare k$ bo fraudował czy coś, więc wydaje mi się że to normalne.
Zostalo zbanowane konto mojego kolegi, raczej nie robil fraudow. Ja po tej akcji od razu zrobilem wyplate i zmienilem serwis. Choc moje konto dalej stoi nietkniete. Wole dmuchac na zimne Smile Czasy gdy u nich dzialalem milo wspominam (sam osobiscie problemow nigdy nie mialem).

Kazdy zrobi jak uwaza ; )

Odp: Pomoc w wyborze Serwisu PPA
AWM ma ciągle gateway na topie który wygląda ładnie. Jeśli gateway to moim zdaniem AWM. Jeśli hosting to musisz szukać FC, AC coś w tych klimatach.

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Klin Ok dzięki za radę co do adworkmedia to fajna sprawa. Natomiast testowałem downloady na tym mi najbardziej zależy bo mam kilka tematycznych blogów. FC coś nie za bardzo z pobraniami, Sharecash są pobrania mała stawka, cpagrip gdzieś czytałem że nie wypłacają ?
Odpowiedz