Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wiem że dużo tematów było podobnych. Przeczytałem kilkanaście i nadal nic nie wiem. Testowałem kilka średnio to wypada. Potrzebuję serwisu nie musi być Polski. Zasięg globalny z naciskiem na USA, UK, FR. Proszę o opinię waszym zdaniem który jest najlepszy oraz ewentualnie który mirror się najlepiej konwertuje. Za pomoc mogę zarejestrować się z refa
Dziękuje
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2015 08:49 przez hunterpl444.)
(12-01-2015 09:19)surfer0700 napisał(a): Możesz jeszcze sprawdzić FileIce.net . Serwis w porządku, wypłacałem nie raz, zawsze na czas, bez żadnych problemów.
Ja na chwilę obecną zarabiam na ShareCash ale stawki mają straszne spróbuję tu gdzie dałeś linka
(12-01-2015 09:19)surfer0700 napisał(a): Możesz jeszcze sprawdzić FileIce.net . Serwis w porządku, wypłacałem nie raz, zawsze na czas, bez żadnych problemów.
Ja na chwilę obecną zarabiam na ShareCash ale stawki mają straszne spróbuję tu gdzie dałeś linka
@[hunterpl444]
Nie polecam FileIce.net
Kiedyś jeden z lepszych serwisów, ostatnio to jakaś kpina. Po sytuacji gdy zbanowali konto z kilkunastoma tyś $ ja już im podziękowałem.
Dostaniesz informację na emaila o zbanowaniu konta i fraudowaniu.
Lepiej wybierz coś z tych cpagrip, cpalead, adworkmedia,
@[hunterpl444] @[Klin] nigdy nie miałem z nimi żadnego problemu. Jeszcze mam tam konto i czasami zdarzy się wypłatka, zawsze terminowo bez ściemy jak w AstroSkamie. "Zbanowali konto" - rozumiem że to nie było Twoje konto? Wiesz... może koleś fraudował. Astro też pobanowało konta kolesiowi co miał pare k$ bo fraudował czy coś, więc wydaje mi się że to normalne.
Zostalo zbanowane konto mojego kolegi, raczej nie robil fraudow. Ja po tej akcji od razu zrobilem wyplate i zmienilem serwis. Choc moje konto dalej stoi nietkniete. Wole dmuchac na zimne Czasy gdy u nich dzialalem milo wspominam (sam osobiscie problemow nigdy nie mialem).
Klin Ok dzięki za radę co do adworkmedia to fajna sprawa. Natomiast testowałem downloady na tym mi najbardziej zależy bo mam kilka tematycznych blogów. FC coś nie za bardzo z pobraniami, Sharecash są pobrania mała stawka, cpagrip gdzieś czytałem że nie wypłacają ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-01-2015 15:19 przez hunterpl444.)