Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
jak ożywić fanpage?

Autor Wiadomość
jak ożywić fanpage?
Sprawdź:
J/W.
Posiadam fanpage, który ma kilka tysięcy lajków, a zasięg jest straszliwie mizerny, jak ożywić fanpage?
RE: jak ożywić fanpage?
zacznij dodawać nowe posty 2-3 do 5 dziennie, ewentualnie jeżeli masz kilka zł na zbyciu to kup reklamę - u kogoś na fp albo zwykłą na facebooku Smile
nazbieraj świeże lajki, najprostszy sposób Wink
U mnie wystarczyło parę postów no ale zależy jaki masz fanpage ja bardzo popularny Big Grin

armada23, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2015.
witam,
mam niedawno założyłem fanpage - mam niecałe 20 like-ów, zastanawiałem się nad tą reklamą fanpage na facebook korzystał ktoś z tej reklamy? jakie może przynieść korzyści?
Według mnie lepiej kupić like na fp.
Ktoś sprzedawał 1k - 7zł Wink
nie chodzi mi o zakup like-ów, bo z nich w przyszłości nic nie będzie. chodzi mi bardziej o to jak zdobyć szersze grono realnych użytkowników na fanpage
można wykupić reklamę na innych fanpage, albo tu na forum, albo na allegro, ceny są już od kilku złotych.
Z osobistego doświadczenia:
- Najpierw załatw sobie u ludzi S4S ( najlepiej o tej samej tematyce co twój fp)
- Dodawaj post najlepiej co 3-4h (Zaplanuj sobie na najbliższy tydzień)

Po tym zawsze zasięg wracał tak w 70% Wink
Powodzenia Jerk
Glosy: full2000 (+1)
jeśli zależy ci na aktywności realnych użytkowników na fanpage'u (a chyba o to Ci chodzi, z tego co zrozumiałem) to może zorganizuj dla nich jakiś konkurs? nie wiem co to za fanpage, ale gdybyś był firmą produkującą jakiś produkt to takie produkty mogłyby być nagrodami. a jak nic nie produkujesz to zawsze możesz zainwestować w takie nagrody. warunkiem udziału w losowaniu mogłoby być polubienie Twojego fanpage'a i udostępnienie zdjęcia, czy coś takiego.
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: