Myślę, że lepiej to ulokować w MTV aniżeli w paidverts. Chociażby dlatego, że powinien szybciej zarobić, a w PV strasznie długo zajmie mu pierw "odzyskanie" wkładu(tym bardziej, że naliczenia dla grupy 3m-6m, bo w takiej by był z 1000$, nie są jakieś kolosalne ostatnio, a ludzi w grupie wciąż przybywa... Więc w tym czasie bardzo możliwe, że nie uda mu się nie odzyskać wkładu, więc lepsze rozwiązanie - plan MTV

)
Ja bym celował z taką kwotą w wykupienie abonamentu na rok(250$) planu 250% i inwestowanie właśnie w ten plan.
Obecnie zwrot inwestycji to 90-100dni(szacuje, że po nowym roku to się zmniejszy i jest na to duża szansa, ale kto to wie), więc z 750$(które zostaną po wykupieniu abonamentu) zrobisz z tych 750$ aż 1875$(to lepsze wyjście niż plan 186%) i potem możesz znowu zreinwestować część(lub inwestować w PV/akcje) jak tam chcesz
Inną jeszcze propozycją może być inwestycja w akcje PV/MTV, ale nie wiem czy chcesz się w to "pobawić"
Pozdrawiam(jeśli masz pytania wal śmiało w temacie lub PW - jak Ci wygodniej)
@EDIT
W planach MTV lub akcjach nie musisz klikać reklam tak w ramach poinformowania(gdybyś nie wiedział)
@EDIT2
Oczywiście pewnie są inne hyipy, w których można ciut szybciej zarobić, ale w PV/MTV siedzę już ponad pół roku, a inne stopniowo się wykruszają(jedne szybciej inne później)
@DOWN
No tak, to zależy, mogłem doprecyzować do 80-100dni lub coś podobnie ;> Podałem orientacyjnie jak ostatnie się zamykały, ale obecnie stronka chwilowo nie działa, więc nie mam jak "podeprzeć" się statystykami