Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
siemka, od pewnego czasu tzn już dużo wcześniej ale od niedawna praktycznie co chwile co dziennie na moj fp jakies murzyny dodaja takie odnośniki
Dodawalem filtry etc ale to nic nie pomaga i dalej to dodają.. Macie jakieś rady na to ?
Jak nabijałeś like za pomocą wymiany to masz babo placek
Nie wiem zablokuj ich? Można?
Albo jakaś opcja że dodawać posty mogą tylko Admini nie wiem nie siedzę aż tak w FP.
no właśnie nabiłem tylko z 300 like kupiłem na allegro xD
blokuje własnie, ale co róż dochodzą z innych nwm stron i co róz z innymi opisamy np jest hot później h00000tt itp
(25-12-2014 14:50)asiorek napisał(a): no właśnie nabiłem tylko z 300 like kupiłem na allegro xD
blokuje własnie, ale co róż dochodzą z innych nwm stron i co róz z innymi opisamy np jest hot później h00000tt itp
No to już wiadomo skad są
Kupiłeś słabe like i tyle każdy uczy się na błędach
Przynajmniej wiesz jak zachować się w przyszłości
ale inni dodają też o s4s.. dlatego nie bardzo mi to pasuje aby zablokować tą opcje ;/
Słabe lajki miały być, miały to być fejk lajki tylko na początek istniena fp bo wiele fp na s4s wymagało minimum 500 like.. i to było juz dawno z 3-4 miechy temu