Sprawdź:
Witam!
Trochę zwlekałem z napisaniem, bo jak głupi wierzyłem, że jednak koleś(
http://zarabiam.com/User-mupetek02-27532 ) weźmie się w garść, ale niestety tak się nie stało... Sprawa wygląda tak; na początku sierpnia zaproponował "składanie" się na płatne(dobre) typy.
Niestety miał takie pseudo-super źródło, że praktycznie 80% typów(na oko, nie liczyłem dokładnie) nie wchodziło. Wiadomo, za każdym razem to samo zapewnienie, że tym razem się "odkujemy".
Ostatnia "zrzutka" jaka miała miejsce
NA POCZĄTKU WRZEŚNIA(po 75zł z tego co pamiętam) była na takich warunkach, że jak "nie wejdzie" to zwraca mi kasę, oczywiście przez godzine to obiecywał, aż w końcu(głupi ja) dałem się namówić. Finał jest oczywisty - typ nie wszedł i od tego czasu koleś mnie unika i mówi, że kasy mi
nie zwróci.
Wątpie, że koleś będzie miał honor i zwróci mi kasę, ale warto spróbować, bo dla mnie obecnie to kwota aż taka mała nie jest...
Screeny(wszystkie z archiwum GG; niestety sam pisałem mu przez PW, że ma się zgłosić na GG, więc ja bezpośrednio udowodnić, że to jego numer nie mogę aczkolwiek, mogę wkleić rozmowę z tego dnia, kiedy pisalem do niego i wszystko będzie jasne, jeśli zaistnieje taka możliwość)...
Poniżej na szybko kilka archiwów...
Typ nie wszedł i na parę dni kolega umilkł, żeby zacząć 1 wykręt:
Pisałem do niego, ale zazwyczaj mnie olewał
Pisałem do niego jeszcze w październiku kilka razy, ale raczej nie odpisywał.
Odpisał 5listopada lekko podburzony :
Nie wiem czy jeszcze ktoś z nim grał czy tylko ja i tylko ja miałem pecha... To były moje pierwsze doświadczenia w bukmacherce i zapewne ostatnie...
Jeśli zaistnieje potrzeba to dorzucę screenów, teraz pisałem raczej na szybko, ciut chaotycznie.
Pozdrawiam i radzę uważać, jeśli będzie Wam cokolwiek proponował...