Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
1354 Filmy do obejrzenia po 5 razy ?

Autor Wiadomość
1354 Filmy do obejrzenia po 5 razy ?
Sprawdź:
Nowy sposób zarabiania PTZ ? 117 stron filmów do obejrzenia po 5 razy ?
Są to wszystkie filmy, które zostały już wcześniej obejrzane i teraz oglądamy je na nowo . . . jakoś nie widzi mi się oglądanie filmu 37 minutowego 5 razy.
Według mnie ten pomysł zarabiania PTZ to wielki nie wypał i już lepiej było jak były PTZ x 3. Ciekawe tylko jakie ceny będą w Redeem może x10 wszystko no bo jest tyle filmów do obejrzenia, że na pewno sobie uzbieramy . . .

a Wy co sądzicie na ten temat ?

Pomogłem daj +
RE: 1354 Filmy do obejrzenia po 5 razy ?
Ja mam ponad 1k filmów do oglądania, ale póki nie zrobią wyższych cen to wale to, nie oglądam Tongue
w sumie masz racje sa wakacje walic te filmy dopoki nie walna jakis kosmicznych cen w redeem Big Grin
No cóż, mam jak narazie "tylko" 2k PTZ więc na przyszłość przydałoby się trochę napchać portfel ;] W sumie z tej ich promocji 5x to oglądam tylko Dailies bo najkrótsze i szybko zlecą ^^
Teraz nie oglądacie potem ceny będą x10 i dopiero zaczniecie oglądać gdy nie będzie żadnych bonusów przy filmikach ? W sumie ja też ;p
to ma byc ten nowy sposob na wiecej PTZ
beznadzieja ile razy mozna to samo ogladac

[Obrazek: sygnatura.php?ptz=13098&login=wa...styl=Styl3]
Z-List-aktywny
Koszulka-dostarczona
Cel-next Restock
To na pewno nie jest nowy sposób, bo przecież pisze:
"PLAY on! You can now watch every video in PLAY up to 5 times, racking up PTZ every time you watch! Earn more. PLAY more. For one month only.2 hours, 19 minutes ago"
Mam pomysl dla swirow ^^ ktorzy maja ochote ogladac te filmiki ,ogladamy je po 4x wychodzi nam u z-listerow 16ptz i zostawiamy ten piaty az dadza 3x ptz za filmik czyli w sumi bedziemy mieli 28ptz za jeden film Smile a 16 ptz dla bez z-listerowcow . No ale jest maly szkopuł mozliwe jest tez że lockerz po tym miesiacu usunie wiekszosc starych filmow >> jak myslicie??
Jeszcze jeden maly problemik jak ktos to zdzierstwo oglada to niech sobie zapisuje ile razy byl jaki filmik ogladany bo wszystko moze nam sie popie....ić xD
ciezko bedze sie polapac ktory film 4 razy ogladalismy, chyba ze bedziesz ogladal po kolei i notowal sobie do ktorego filmu obejrzales po 4 razy
ja nie oglądam 5000PTZ mam
starczy jak dowalą PTZ x10 w Reedem
to obejrzę
Odpowiedz