Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
już komuś odpisali z lockerz na ten temat i napisali, że im nic do tego w jaki sposób ktoś ogląda filmy, a captcha i tak maszyna za Ciebie nie przepisze więc myślę ze legalne
(10-07-2010 16:15)kolix napisał(a): Patrzylem na date do byla z maja z tych tematów a chce wiedziec jaka jest w lipcu sytuacja.
to jest tak: lockerz wie o tym dodatku, temat był poruszany na forum. Ktoś nawet napisał do nich z pytaniem czy to jest legalne - odpisalu mu, że nie. Stosunkowo mało użytkowników z niego korzysta. Nie da się wprost wykryć, czy jest on zainstalowany. Można sprawdzić jedynie po sposobie działania (czyli np. w jakiej kolejności oglądasz filmiki - ale moim zdaniem lockerz nie zbiera aż tak dokładnych danych).
To ja pisałem mejla do nich i odpisali, że można korzystać. Ja sam używam i twierdzę, że jest legalny: wszystko okaże się już za kilka dni, czy nie będą anulować nagród.
Ja powiem tak - sam program jest raczej troszkę nielegalny i Lockerz raczej nie chce żebyśmy go używali, ale też z drugiej strony chyba nie da się go wykryć, więc mamy tutaj taką dziwną sytuację