(04-05-2017 12:56)rafi213 napisał(a): Mi tam to nie jest do niczego potrzebne, pracowałem w swoim życiu w 3 firmach na typowym etacie i także nie znałem bieżacych sprawozdań finansowych bo dostep do nich miał tylko szef i księgowa.
Masz rację. Pracownikowi pracującemu na etacie to nie potrzebne są te informacje
ale
Mi są potrzebne ponieważ chcę wiedzieć w jaką firmę inwestuję swoje ciężko zarobione pieniądze.
Idź do Warrena Buffetta i powiedz mu żeby zainwestował pieniądze w taką firmę
Osoby fizyczne prowadzące działalność gospodarczą oraz spółki osobowe, które ze względu na skalę swojej działalności są zobowiązane do prowadzenia ksiąg rachunkowych mają obowiązek złożenia w terminie do 30 kwietnia nie tylko zeznań podatkowych, ale również sprawozdania finansowego.
http://www.twoja-firma.abc.com.pl/czytaj...0-kwietnia
Podmioty zobowiązane do prowadzenia ksiąg rachunkowych.
http://www.infor.pl/wskazniki/rachunkowo...owych.html
Cytat:jak chcecie sobie podyskutować o piramidach i o wielkościach to na konkurencyjnym forum
A ja chcę akurat tutaj o piramidzie finansowej FutureNET/FutureAdPro
Cytat:a potem nikt nie może znależć konkretnych informacji o firmie i jej rozwoju
Właśnie dzięki nam można znaleźć konkretne informacje o firmie. Bo naganiacze piszą wszystko byle tylko ktoś wpłacił pieniądze
Dlatego jest zarejestrowany na Wyspach Marshala żeby to ukryć bo "wyszłoby na jaw, że nie ma żadnego innego sposobu finansowania jak wpłaty od nowych użytkowników. Ewentualnie jest, ale bardzo nikły.
Z czego utrzymują rzekome wypłaty setek tysięcy miesięcznie swoim najlepszym liderom? Ze sprzedaży kubków? Czy z podpiętej pod GO-Leasing franczyzy, którą może mieć każdy za kilkanaście tysięcy złotych?
Dokładając do tego przeszłość założycieli i ich poprzednie piramidy stworzone i zawinięte jedna po drugiej (Future Net powstawał gdy jednocześnie na forum właściciel łgali w żywe oczy, że z poprzednią jest wszystko ok, na chwilę przed jej upadkiem, proszę prześledzić sobie "Somnium Network" oraz "One-Line-Green-Line"), to mamy dosyć jasny obraz sytuacji."
Cytat:Jeśli uważacie że Futurenet to oszustwo to po co marnujecie swój czas na wpisy na forum, którego i tak właściciel nie czyta.
Nie chodzi mi/nam żeby właściciel to czytał tylko żeby ostrzec ludzi przed wpłatami pieniędzy do tej piramidy finansowej i przed takimi naganiaczami jak Ty