Nie umiem zrozumieć jaką to trzeba mieć w sobie wysoką samoocenę by nie potrafić przyznać się do błędu, tymi wpisami zrobiliście już sami z siebie pośmiewisko, ciągle próbujecie utrzymać fakt że wcale nie spartaczyliście sprawy że każdy inny serwis na waszym miejscu też byłby tak nieprofesjonalny... Tylko kurczę.. Szanowny TreePay z wielkim "profesjonalistą" na czele..... ile już jesteście na rynku a ile konkurencja ? wy jako dosyć młody serwis już leżycie i robicie pod siebie bo operatorzy wam hajsu nie wypłacili.. Nie wiem czy mieści wam się w tych wielkich profesjonalnych głowach że konkurencja też miewała problemy z użytkownikami którzy łamali regulamin, tylko wiesz co wasz a ich różni ? to że oni na prawdę są profesjonalni a wy tylko próbujecie ich naśladować... i błagam o jedno żebyście nie odpisywali tym bełkotem rodem z gimnazjum

Jesteście skończeni także próba według mnie żenująca zachowania twarzy wam nie wychodzi, bo tak czy siak wylądujecie w SCAMIE bo nim jesteście,
zresztą jak wasz serwis miał mieć jakikolwiek poziom skoro wasze wypowiedzi w tym temacie są na poziomie gimnazjalisty..
Jakbyście prowadzili serwis tak jak tutaj szczekali, myślę że teraz nie byłoby żadnych problemów