Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ciekawy jestem czy oni naprawdę sporo zarabiają na sprzedaży swoich ofert, ja co tydzień dostaje wypłaty. Aż się dziwię, że to ciągle tak dobrze płaci.
Mam nadzieję, że faktycznie finansowo stoją dobrze i ich strona zarabia na siebie.
(04-09-2019 12:39)xdax1 napisał(a): Ciekawy jestem czy oni naprawdę sporo zarabiają na sprzedaży swoich ofert, ja co tydzień dostaje wypłaty. Aż się dziwię, że to ciągle tak dobrze płaci.
Mam nadzieję, że faktycznie finansowo stoją dobrze i ich strona zarabia na siebie.
Tutaj tylko i wyłącznie płacą streamerzy i chodzi im tylko o odblokowanie monetyzacji na twitchu. Jakąś część też pewnie otrzymują twórcy strony to oczywiste.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-2019 13:14 przez star4x5.)
kiedys to byly zarobki teraz to...
No i jeszcze ten glupi blad jak sie przypadkiem opusci streama lub tak jak dzis prad mi odlaczylo to blokuje ogladanie innych na 1h poezja