Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
MXRevShare.com » nowosc od znanego admina

Autor Wiadomość
RE: MXRevShare.com
Sprawdź:
Ja mam sposób Smile
(26-05-2016 00:27)dariuszxdd napisał(a):  Ja mam sposób Smile

Pomożesz? Również byłbym zainteresowany.

Kop kryptowaluty

Zarabiam.Cash
Wystarczy Priv...

Ja nigdy sam do ludzi nie pisze...

Osoba, która chce, to odezwie się do mnie Smile
Szata graficzna przynajmniej mnie nie zachęca do zapisu
(25-05-2016 23:41)maszhajs napisał(a):  ma ktos szybki sposob na przelanie zlotowek z payzy na konto bankowe (wkoncu odzyskalem moja pierwsza wyplate i nie chce znowu czekac tyle czasu )
Ja z payza wypłacam co tydzień +/- 1000 zł i zawsze dochodzi na konto po około 3 dniach, raz miałem tylko problem i czekałem 8 dniSmile

kwl262, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2014.
Cześć Smile W ostatnich dniach, po pół roku działania w RevShare, zauważyłem niesamowite przyśpieszenie MX, widać to po uzyskanych prowizjach, z tygodnia na tydzień coraz więcej. Najszybciej rozwijająca się firma, takie mam wrażenie Smile
Glosy: Begrezen (+1)
(26-05-2016 15:19)MariuszJosef napisał(a):  Cześć Smile W ostatnich dniach, po pół roku działania w RevShare, zauważyłem niesamowite przyśpieszenie MX, widać to po uzyskanych prowizjach, z tygodnia na tydzień coraz więcej. Najszybciej rozwijająca się firma, takie mam wrażenie Smile

Może nie najszybciej, ale dla mnie osobiście szybkość akurat nie ma znaczenie, a nawet uważam, że nie jest najlepsze, że liczba użytkowników rośnie w zatrważającym tempie. Lepiej powoli ale stabilnie, niż szybko rośnie i potem szybko się zatrzymuje. Jeśli program ma dobre zabezpieczenia to nie musi mieś wielkiego wzrostu użytkowników a i tak będzie dobrze się rozwijał. Ja właśnie jestem w takich dwóch co rosną bardzo podobnie, ale co ważne stabilnie i mają dodatkowe źródła dochodu. Jeden to właśnie MX Wink Nie są tak promowane jak niektóre, ale wg nie są gorsze, a wg mnie są lepsze matematycznie a także i logicznie, bo to nie puste revshary. osobiście cieszę się, że jest w czym wybierać Smile i Aby tak to już było cały czas Smile
ogólnie MXR idzie w bardzo dobrym kierunku i co najwazniejsze Janus jest wrażliwy na naszą opinie i liczy się z naszym zdaniem odnośnie każdej zmiany w programie Smile
Akurat w Revshare każda firma ( szanująca się i ludzi ) słucha opinii z zewnątrz
"szanująca" słowo klucz Big Grin

Jutro spotkanie MXR w Opolu Smile
Nagranie postaram się wrzucić na Youtube i zamieszcze tutaj link .
Glosy: MariuszJosef (+1), full2000 (+1)
Wątek zamknięty