Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
moja kilkuletnia przygoda z ankietami » jedna z najdłużej działających w tej branży :) (od 2009 roku)

Autor Wiadomość
RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami
Sprawdź:
(09-03-2018 22:40)milosz998 napisał(a):  Siemka.

Możesz wypisać listę paneli, w których obecnie działasz? Podaj reflinki chętnie pocisnę z Twojego reffa.

2 sprawa. Jak robisz że na clixsesne masz te ankiety? Ja się nie mogę załapać na ani jedną od ponad miesiąca. COś tam wyskakuje po 0,54$ ale odrzucają mnie na starcie zawsze. Jakieś rady?

3 sprawa. Greenpanthera płaci jeszcze?

Zobacz pierwsza stronę dziennika. Tam jest lista paneli a także rady.
A w greenpantherze miałam już 4 wypłaty, ostatnią kilka dni temu
A jakieś rady?

Nie mogę się załapać na żadną ankietę szczególnie w tym clixsense. Wiem że tam są jakieś klucze tych odpowiedz by się załapać.

Nawet teraz na greenpanthera mnie odrzucili po 5 pytaniach...

/EDIT

Cholera no z 10 ankiet nie załapałem się do ani jednej... Nie da się.

998 to numer na straż pożarną. Nie rocznik urodzenia.
FORZA JUVE
Wczoraj miałam dzień bez komputera, bo miałam gosci i wyprawiałam urodziny

(10-03-2018 10:41)milosz998 napisał(a):  A jakieś rady?

Nie mogę się załapać na żadną ankietę szczególnie w tym clixsense. Wiem że tam są jakieś klucze tych odpowiedz by się załapać.

Nawet teraz na greenpanthera mnie odrzucili po 5 pytaniach...

/EDIT

Cholera no z 10 ankiet nie załapałem się do ani jednej... Nie da się.

Myślę, że do ankiet trzeba mieć odpowiedni wiek na pewno ponad 25 lat i być z miasta, przynajmniej tak mi się wydaje.
Nie wiem też czy ankiety nie wykrywaja przypadkiem lokalizacji.
A tak poza tym nie wiem co Ci doradzić
Dostałam te 1,50$ co wtedy mi nie zaliczyli ankiety Huh
Missing Survey Credit Approved - You have now been credited $1.50 for the CINT Project #223532 that you started on 20 Feb 2018 but did not credit at the time.
Dzisiaj mam zaliczone 3 ankiety z clixsense (2 słabo płatne zrobiłam i doliczyli mi 1,50$ za ankietę, którą zrobiłam 20 lutego, ale mi od razu nie zaliczyli) i mam tam 31,66$, ankietę z panelu tns za 20pkt (2zł) i mam tam 450pkt (45zł) oraz ankietę z klubu zdrwia zymetria za 15pkt (1,50zł) i mam tam 331pkt (czekam tam juz od jakiegoś czasu na wypłatę 25zł za 250pkt), a tak poza tym nic tak nie miałam tylko mnie odrzucili z askgfk i z ankiety studentswatch (w weekend tam zrobiłam ankietę za 4pkt)
Właśnie dostałam wypłatę z wizja orange Smile

[Obrazek: wizja_orange_13.03.png]
Dziś nieźle płatna ankieta na sw panel była za 12 punktów

skanuj zakupy odbieraj gotówkę https://web70.gfk.com/projects/PLC97628/...hid=134537
Nie chciałoby Ci się może napisać takiego krótkiego podsumowania, jakie dane są najlepiej akceptowalne w profilu przy ankietach? Tzn. wiek, lokalizacja, czy posiadasz dzieci, dochód, czy mieszkasz czy wynajmujesz itp?
(13-03-2018 21:30)Kryspin napisał(a):  Dziś nieźle płatna ankieta na sw panel była za 12 punktów

A to było rano czy kiedy? Ja nie miałam, ale ja od południa na necie

(13-03-2018 21:36)tetriandoh napisał(a):  Nie chciałoby Ci się może napisać takiego krótkiego podsumowania, jakie dane są najlepiej akceptowalne w profilu przy ankietach? Tzn. wiek, lokalizacja, czy posiadasz dzieci, dochód, czy mieszkasz czy wynajmujesz itp?

Nie wiem ja mam prawdę co do danych, jedynie mam że pracuje na część etatu a to nie do końca prawda.
U mnie jest dość dobrze, bo mam chyba odpowiedni wiek czyli teraz od kilku dni 30 lat, mieszkam w dużym mieście woj kujawsko-pomorskiego, dzieci w gospodarstwie domowym są, ale nie moje, dochód na 6 osób spory sie uzbiera jak ma praktycznie każdy, daje przeważnie praca dorywcza lub część etatu (praca biurowa), mieszkam z rodziną lub rodzicami lub inna sytuacja mieszkaniowa no i nie wiem co wiecej mozna powiedzieć
U mnie taka nietypowa rodzina bo mieszkamy ja, moi rodzice, moja siostra i dwoje dzieci mojej siostry Smile
Glosy: tetriandoh (+1)
No ja wypełniałem ją po 17:30

skanuj zakupy odbieraj gotówkę https://web70.gfk.com/projects/PLC97628/...hid=134537
Wątek zamknięty