Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(19-07-2016 17:48)DoubleTapMaster napisał(a): Nie masz kolego z czego się chwalić, taką ściemę ci napisali że masakra... Pisałem dokładnie o tym samym do nich i mówili mi że mają to w planach.
Ja się niczym nie chwale kolego tylko stwierdzam fakt, że są to kłamcy i manipulatorzy
Ktoś wie w jaki sposób da się obejść to anulowanie ? Dzisiaj mi anulowali, z powodu którego nie byłem zadowolony... I czy drugi raz zamawiając to samo też to anulują ? I czy konieczne w tym przypadku będzie założenie nowego konta i ciśnięcie na nim ? Chyba że mają coś z IP...
Siemka, miał ktoś kiedyś coś takiego ? Po 2 godzinach ogladania trailerow stronka nie wyswietla mi zadnych zadan, po wejsciu w trailery przekierowuje mnie do strony z załącznika. Jakies pomysly ?