Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Bannersbroker.com

Autor Wiadomość
RE: Bannersbroker.com
Sprawdź:
Panowie

Czy to prawda, że mogę wypłacać i wpłacać pieniądze gdzie chcę z karty prepaid Mastercard Bannersbroker? Np: chcę wpłacić na payze kase, i wpłacam stamtąd? Tak jak z normalnej karty debetowej Visa/Mastercard związanej z bankiem? Dzięki za odpowiedz.

Sklep Seo : http://zarabiam.com/Temat-Twoj-Kompletny...rek-155956
Działa wam strona logowania?
Działa, wyczyść ciasteczka i pamięć podręczną Wink
(31-10-2012 15:10)Verb22 napisał(a):  Panowie

Czy to prawda, że mogę wypłacać i wpłacać pieniądze gdzie chcę z karty prepaid Mastercard Bannersbroker? Np: chcę wpłacić na payze kase, i wpłacam stamtąd? Tak jak z normalnej karty debetowej Visa/Mastercard związanej z bankiem? Dzięki za odpowiedz.

to jest zwykla karta prepaid
można dokupować już traffic Smile
Tylko podliczenia brak Tongue
też miałem malutką nadzieje na podliczenie Tongue i cos mi dużo traffic packow w automacie miesięcznie zostało musze obadać sprawę , bo kojarzę że miało być chyba 75% z największej ilości w miesiącu hmm
Dzisiaj było konkretne Tongue

Do sprzedania gotówka e-wallet Wink)

1) DIGADZ I PAIDVERTS REFFBACK 100%!!! Smile
a no było było Smile

czy przed wprowadzeniem automatu do trafficu nie było mowy o tym że automat będzie wykupywał na początek 75% aktualnie wykupywanych trafików w ciągu miesiąca ? nawet był przykład chyba że jak kupujemy miesięcznie 20TP to po wprowadzeniu będziemy mieli 15TP miesięcznie ?? u siebie widzę że tyle co kupowałem to kupuje mi teraz automat w dodatku miałem rozłożone na cały miesiąc a teraz mam większość jednego dnia ;/
Bannersbroker.com
Swietnie! Kolejny milion do wypłaty!
Odpowiedz