Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Czy to prawda, że mogę wypłacać i wpłacać pieniądze gdzie chcę z karty prepaid Mastercard Bannersbroker? Np: chcę wpłacić na payze kase, i wpłacam stamtąd? Tak jak z normalnej karty debetowej Visa/Mastercard związanej z bankiem? Dzięki za odpowiedz.
Czy to prawda, że mogę wypłacać i wpłacać pieniądze gdzie chcę z karty prepaid Mastercard Bannersbroker? Np: chcę wpłacić na payze kase, i wpłacam stamtąd? Tak jak z normalnej karty debetowej Visa/Mastercard związanej z bankiem? Dzięki za odpowiedz.
też miałem malutką nadzieje na podliczenie i cos mi dużo traffic packow w automacie miesięcznie zostało musze obadać sprawę , bo kojarzę że miało być chyba 75% z największej ilości w miesiącu hmm
czy przed wprowadzeniem automatu do trafficu nie było mowy o tym że automat będzie wykupywał na początek 75% aktualnie wykupywanych trafików w ciągu miesiąca ? nawet był przykład chyba że jak kupujemy miesięcznie 20TP to po wprowadzeniu będziemy mieli 15TP miesięcznie ?? u siebie widzę że tyle co kupowałem to kupuje mi teraz automat w dodatku miałem rozłożone na cały miesiąc a teraz mam większość jednego dnia ;/