Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
MXRevShare.com » nowosc od znanego admina

Autor Wiadomość
RE: MXRevShare.com
Sprawdź:
W MX jak zawsze...

4:00-7:00 rano i kasa w portfelu Smile

taka tam dnióweczka z MX wpadła ponad 150 PLN Big Grin ( + inne biznesy... )

Ja dziś lecę się bawić do Niedzieli, ale wiecie.. Ten Biznes jest tak prosty, że to Hajs ma zapierdzielać na mnie Smile

Miłego i udanego Weekendu życzę wszystkim Smile
(20-05-2016 09:46)dariuszxdd napisał(a):  W MX jak zawsze...

4:00-7:00 rano i kasa w portfelu Smile

taka tam dnióweczka z MX wpadła ponad 150 PLN Big Grin ( + inne biznesy... )

Ja dziś lecę się bawić do Niedzieli, ale wiecie.. Ten Biznes jest tak prosty, że to Hajs ma zapierdzielać na mnie Smile

Miłego i udanego Weekendu życzę wszystkim Smile

Nie zapomnij wy-klikać reklam Smile

Biznes jest świetny, wszystkich zastanawiających się
nad dołączeniem zapraszam do kontaktu np. ze mną Smile
Mógłby ktoś podać tu ten sposób na przelanie, podobno szybkie pieniędzy na konto bankowe z payzy?
(21-05-2016 09:24)Zultrasowany napisał(a):  Mógłby ktoś podać tu ten sposób na przelanie, podobno szybkie pieniędzy na konto bankowe z payzy?

Ludzie co wy kombinujecie... to jest watek mxrs a nie próby zgarnięcia "szybkiej kasy". Jest to poważny, przyszłościowy biznes i należy poważnie do tego podchodzić.
Przelewam normalnie z payza na konto i mam w ciagu 3 dni na koncie (czy to tak długo?). Mój sponsor robi tak samo i nie ma żadnego problemu ...
Glosy: richbutterfly (+1)
Jak bez doswiadczenia zaczac zarabiac w MXRevShare-
dzisiejszy wywiad z Janusem Nowakiem. Zapraszam.
https://www.youtube.com/watch?v=j6-nVy1q...e=youtu.be

Smile
Glosy: dariuszxdd (+1), richbutterfly (+1), full2000 (+1)
Dzięki za wstawkę
(21-05-2016 10:32)full2000 napisał(a):  
(21-05-2016 09:24)Zultrasowany napisał(a):  Mógłby ktoś podać tu ten sposób na przelanie, podobno szybkie pieniędzy na konto bankowe z payzy?

Ludzie co wy kombinujecie... to jest watek mxrs a nie próby zgarnięcia "szybkiej kasy". Jest to poważny, przyszłościowy biznes i należy poważnie do tego podchodzić.
Przelewam normalnie z payza na konto i mam w ciagu [b]3 dni na koncie (czy to tak długo?). Mój sponsor robi tak samo i nie ma żadnego problemu ...[/b]

ale to jest zwiazane z MXR, to nie wiem czego sie czepiasz Tongue

oczywiscie ja mam problem bo czekam na siano od 18 marca... Czy to tak dlugo ?? Tak dlugo i gdybym znal wczesniej ten sposob to napewno bym go uzyl, a nie teraz sie probowac skontaktowac z supportem ...
Po dzisiejszym RevShare dobiłem 50-ty mini adpack. Połowa do celu!

Jak na początku szło to tragicznie wolno teraz leci jak burza ( ok. 2 adpacki dziennie kupuje).

[Obrazek: nWy81VE.png]

Zaczynałem z inwestycją 100$.
Powoli a każdy swój cel osiągnie, mi jeszcze troszkę brakuje ale myślę że program na tyle długo pochodzi że osiągnę to co sobie zakładam. Narazie 100% reinwestycja od grudnia 2015.
Program pochodzi Smile Myślę, że gość, który napisał 60 książek o biznesie, rozwoju osobistym itd wie co robi.
Wątek zamknięty