Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Bannersbroker.com

Autor Wiadomość
RE: Bannersbroker.com
Sprawdź:
Naliczają jak szalenie Lol
No i fajnie, teraz prawie codziennie coś naliczają i łatwiej więcej rzeczy zaplanować Wink
Taa zaplanujesz Big Grin Tylko że nadal brak trafficu oraz sales credit i trzeba czekać aż to w końcu zrobią.
Wiecie coś więcej na temat tego automatycznego wykupowania tp? Po zalogowaniu wyskakuje komunikat o wykupowaniu automatycznym tp, a czy będzie wogóle jeszcze dostępna możliwość wykupowania ręcznie tp bo mi narazie tak jest np wygodniej i jak to wogóle się odnosi do środków na e-wallet.
Jęśli nie będziesz miał wystarczających środków na koncie, aby zapłacić za subskrypcję odpowiedniej ilości TP, to zostanie "utworzony" debet na Twoim koncie, i będziesz miał 6 tygodni na wyrównanie salda, poprzez zakończenie cyklu paneli lub dopłaty.

Prawdopodobnie ręcznie będzie tylko można dokupować TP do subskrypcji, zakupy odpowiednio zadeklarowanej ilości będę automatyczne w kolejnych miesiącach.
Bardzo dobrze że tak jestSmile ja żeby nie motać to traffik packi mam wszystkie z 8dnia każdego miesiacaSmile

1) DIGADZ I PAIDVERTS REFFBACK 100%!!! Smile
widzę bb już działa i debecik na koncie mam za traffic packi Big Grin
Działa działa ale jeszcze chyba nie wszystko ;d
(31-10-2012 12:23)malpa2 napisał(a):  Działa działa ale jeszcze chyba nie wszystko ;d

tzn?
Nie działa DOKUPOWANIE TP ;/

1) DIGADZ I PAIDVERTS REFFBACK 100%!!! Smile
Odpowiedz