Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.

Autor Wiadomość
RE: JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.
Sprawdź:
ja tak robie od miesiaca i szczescia nie mam
Nie wiem jak jak z innymi procesorami, nie doradzę Ci, ale na Egopay już dobre kilka razy zleciłem w godzinach 22:00-0:00.
(02-08-2012 12:57)Morlok napisał(a):  ja tak robie od miesiaca i szczescia nie mam

Spróbuj teraz - ze 20s. temu zrobiłem wypłatę na STP.
Po innych forach krąży info ,że najlepiej idzie wypłacanie ok 6 rano u nas - najlepiej walic na PM bo to najmniej popularny procesor
Ja teraz poluje na STP Big Grin

1) DIGADZ I PAIDVERTS REFFBACK 100%!!! Smile
Ja ze swojej strony twierdzę że to scam i odradzam szczerze każdemu kto myśli o wpłacie jakichkolwiek pieniędzy w ten program.
Od 12 godzin próbuje wypłacić (nie licząc ostatniego miesiąca), co 5 minut klikam w 3 procesory co daje około 300-400 prób, jutro do południa będę jeszcze próbował potem się po prostu już poddaję i uznaję że kasa przepadła.

JBP = SCAM
Acha, i pomysły żeby wstawać o świcie bo wtedy wypłaca to jakieś nieporozumienie
jeżeli nie podoba Ci się program, to się z niego wycofaj - to proste, ale nie pisz, że jest scamem, bo najzwyczajniej w świecie kłamiesz...
(02-08-2012 20:51)Morlok napisał(a):  Ja ze swojej strony twierdzę że to scam i odradzam szczerze każdemu kto myśli o wpłacie jakichkolwiek pieniędzy w ten program.
Od 12 godzin próbuje wypłacić (nie licząc ostatniego miesiąca), co 5 minut klikam w 3 procesory co daje około 300-400 prób, jutro do południa będę jeszcze próbował potem się po prostu już poddaję i uznaję że kasa przepadła.

JBP = SCAM

Przecież piszą Ci na górze, ze STP otwarte, jeśli nie bedziesz w stanie wypłacić, to uznam że walisz cieżką propagandę na tym forum przeciw JBP, ja wypłacałem 3 dni temu, wszystko poszło gładko.

A teraz mały off topic

Ktoś wie ile idzie kasa z EgoPay na Payza ? bo zrobiłem zlecenie ponad 36h temu, i ciągle jest "pending", a jak robiłem zlecenie, to było napisane ze powinno dosc w 24h
Nie zgadzam się z tym, że JBP to scam, ale rozumiem Morloka. Ma wyjątkowego pecha. Gdybym przez miesiąc nie mógł wypłacić kasy, też ciężko byłoby mi trzymać nerwy na wodzy.
Odpowiedz