(08-10-2013 11:11)lokator napisał(a): Z góry bardzo przepraszam, ale obserwuję ten temat od jakiegoś czasu i nie mogłem się powstrzymać
:
UWAGA LUDZISKA:
Szukam jeleni którzy będą mi wpłacać pieniądze na moje konto a ja za parę złotych na konto a ja w parę minut zrobię z tego miliardy!! Nie interesują mnie miliony!!
Pozstanowiłem się tutaj ogłosić, ponieważ aż roi się tutaj od naiwnaików.
Szczegóły proszę na pw..
hehe wybaczcie ale nie mogłem się powstrzymać..
A teraz na Poważnie, kto z Was pamięta livechat-sport.com?
Pamiętacie sytuacje jak super typer (nie pamiętam nick'a, chyba malzahar lub kto inny, mniejsza o to) zebrał pieniądze i się zwinął?
Kto to pamięta? Ja to pamietam dokłądnie, sytuacja taka sama, kest na wczasach, ma problemy z zasięgiem, nie może pisać..A gdzie był na wczasach? Na karaibach, rhaegar gdzie mówi że jest? Na karaibach, przypadek?
Mieliście już sytuację z nie jakim GIT'em, mało Wam jeszcze?
Przez takich robi sie spam i ogolnie sranie po gaciach. Sledzisz od jakiegos czasu temat? Chipsy przyszly i jest lament. Nie zauwazyliscie, ze na kazdej stronie z 75% to wypowiedzi nowozarejestrowanych uzytkownikow? Jak nic madrego nie macie do napisania do nie piszcie.
Co do samej sprawy. Jak duzypawel napisal, jak nie podpisywaliscie niczego to macie lipe. Trzeba bylo sie ubezpieczyc, a nie ufac typowi, ktory mogl wszystko wymyslec. Dane przeciez mozna sfalszowac jesli ktos nie wie

Teraz za kare musicie trzasc portkami. Mam nadzieje, ze to bardzo nieszczesliwy zbieg okolicznosci i ze kasa dojdzie, bo jesli was oszukal to i on bedzie mial problemy i wam nie bedzie przyjemnie. Tylko nie spamujcie juz, bo mamy prawie 100 stron z czego jakies 65% to spam
i posty typu 'oszust' itp.