(02-08-2012 09:31)Morlok napisał(a): Jak płaci selektywnie to też scam.
Dlaczego nie zgadzam się, że to są wypłaty selektywne napisałem w innym wątku... ale zrobię kopiuj/wklej.
(02-08-2012 08:57)adax84 napisał(a): (02-08-2012 08:51)Morlok napisał(a): A zgodnie z racjonalnym podejściem to zwykły płacący selektywnie scam.
No nie do końca, selektywne wypłacanie byłoby wtedy, gdybyś trafił w okienko a mimo to nie przyszła by Ci kasa. W każdym razie rozumiem Twoją złość bo miesięczna próba wypłacenia swojej kasy chyba każdego doprowadziłaby do szału.
(02-08-2012 09:31)Morlok napisał(a): A to że wiedziałem o limitach nic nie zmienia bo wcześniej nie miałem takich problemów.
hmm, taki przykład - jeździsz samochodem i przekraczasz prędkość. Wiesz, że tak nie można, ale do tej pory nie dostałeś jeszcze mandatu więc się tym nie przejmujesz. W końcu zatrzymuję Cię policja. Dostajesz mandat i punkty karne. I zaczynasz gadać, że prawo jest głupie a policja zła. Wcześniej tego nie robiłeś - bo mimo, że wiedziałeś czym to grozi - nie ponosiłeś żadnych konsekwencji.
Może trochę nie tematyczny przykład, ale chyba zobrazował to o co mi chodzi.
Aaa, i gdyby komuś przyszło do głowy napisać, że mam klapki na oczach odnośnie JBP - to nie mam. Wkurza mnie, jak większość osób, restart który był ostatnio, ciągłe problemy z naliczaniem i masa innych "kwiatków". Tyle, że staram się to komentować jak najbardziej racjonalnie. Nie mam przechyłu ani w jedną stronę ani w drugą - nie mówię, że JBP to cud który będzie na lata, ale nie mówię też, że to scam