Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie.
(21-07-2012 01:56)the.FreeXu.pro napisał(a): Tak więc mam jeszcze dwa pytania.
Chcę kupić startery, a także internet na kartę, gdyż nie posiadam zmiennego IP.
(21-07-2012 08:44)XxGroszekxX napisał(a):
(21-07-2012 01:56)the.FreeXu.pro napisał(a): Tak więc mam jeszcze dwa pytania.
Chcę kupić startery, a także internet na kartę, gdyż nie posiadam zmiennego IP.
kup z 50 starterów z heya na początek na allegro są po 40 gr
Mozesz podac link do tych starterow?
I kolejne pytanie, jak sie wykonuje oferty to trzeba wyslac smsa, przeciez to zabiera z konta i tym sposobem mozemy wykonac jednym starterem 1 oferte, a nie 15 chyba ze zle mysle to prosze poprawcie mnie.
tam jest napisane ze 9gr jest na koncie... czy mi sie wydaje czy tylko plus ma darmowe smsy na te numery? pod jaka siec podpada heyah w takim razie? robiac na innych sieciach typi supersonicads... nie da rady anulowac subskrybcji?
(21-07-2012 16:17)twardy napisał(a): tam jest napisane ze 9gr jest na koncie... czy mi sie wydaje czy tylko plus ma darmowe smsy na te numery? pod jaka siec podpada heyah w takim razie? robiac na innych sieciach typi supersonicads... nie da rady anulowac subskrybcji?