![]() |
Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. (/Temat-Ppadownload-net-Zarabiaj-Tysiace-Na-Uploadzie-52569) |
Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - szpilmen - 22-04-2012 15:26 Do przedstawienia mam ciekawy serwis, którym jest: PPAdownload.net Co to za serwis ? Serwis powstał z myślą o ludziach, którzy chcą dorobić sobie pieniądze do swojej wypłaty, dorobić od kieszonkowego lub sam fakt posiadania pieniędzy. Co robimy na serwisie ? Uploadujemy pliki .txt i dodajemy je do generatora linków, następnie inny ściągają nas plik a my ściągamy ich Jak zarabiać na serwisie ? 1. Zarejestruj się 2. Aktywuj swoje konto przez link z maila 3. Zaloguj się na stronę 4. Wejdź w zakładkę 'linki' 5. Wybierz serwis na którym chcesz zarabiać (cashfile, firecash, cashbuzz) 6. Kliknij 'Generuj link' 7. Wejdź w wygenerowany link i ściągnij plik .txt 8. Kod ściągnięty podajemy obok w tabeli 9. Dostajemy punkt, punkty wymienia się na pobranie naszego pliku 10. Aby dodać link do generatora musimy przejść na: > Dodaj > Podajemy link z serwisu PPA (http://imageshack.us/photo/my-images/37/jvxw.jpg/) > klikamy dodaj > wchodzimy na Moje konto > Przydzielamy punkty przy linku (1 punkt = 1 pobranie) Czy jest system poleconych ? Tak, jest system poleconych, od każdej osoby, którą zaprosimy dostajemy 10% jego punktów. Własny kod polecający mamy w zakładce Poleceni Ile można zarobić ? Zarobek jest dosyć pokaźny ze względu że system obejmuje 3 serwisy PPA. Kupujemy starter za 5zł, wykonujemy 15 ofert, każda jest średnio po 1$ co daje nam zysk 15$/dziennie. 15$ = 45zł - 5zł (starter) = 40zł do przodu codziennie. W skali miesiąca bez poleconych jesteśmy zarobić 1200zł, co jest imponującym wynikiem. Może nam się trafić pobranie z Francji za 20$ czy z Niemiec za 10$. Mini regulamin: 1. Zabrania się pobierania przez proxy, aole etc. 2. Zabrania się podawania złych kodów (w przypadku takiego działania będzie ban lub kasacja punktów) 3. Multikonta są niedozwolone 4. W przypadku nie działającego linku, nie działającego kodu lub innego naruszenia klikamy przycisk "raportuj link" przycisk jest przy każdym linku RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - m4rcin93 - 22-04-2012 15:41 Czyli jedna, WIEEELKA piramidka ![]() Zobaczymy co z tego będzie ![]() RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - szpilmen - 22-04-2012 17:28 (22-04-2012 15:41)m4rcin93 napisał(a): Czyli jedna, WIEEELKA piramidka Za nie długo strona będzie reklamowana w innych Państwach co za tym idzie, większy zarobek. Dodatkowo mają być darmowe oferty dla Polski. RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Ropsont - 23-04-2012 12:53 Było już kiedyś coś podobnego ale trzeba było działać szybko zanim upadło bo w końcu ktoś skapnął się, że taka wymiana pobieraniem się nie opłaca reklamodawcom. Czy w tym przypadku też tak będzie? Można spróbować. Dasz refa? RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - ciamciaj - 23-04-2012 13:13 (23-04-2012 12:53)Ropsont napisał(a): Było już kiedyś coś podobnego ale trzeba było działać szybko zanim upadło bo w końcu ktoś skapnął się, że taka wymiana pobieraniem się nie opłaca reklamodawcom.Szpilmen jest właścicielem. Jak chcesz pomóc to trzymaj mojego refka ![]() http://ppadownload.net/rejestracja.php?ref=ciamciaj Dzieki z góry ![]() RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Ropsont - 23-04-2012 13:32 (23-04-2012 13:13)ciamciaj napisał(a):(23-04-2012 12:53)Ropsont napisał(a): Było już kiedyś coś podobnego ale trzeba było działać szybko zanim upadło bo w końcu ktoś skapnął się, że taka wymiana pobieraniem się nie opłaca reklamodawcom.Szpilmen jest właścicielem. Jak chcesz pomóc to trzymaj mojego refka Wyskakuje 404 ![]() [EDIT] Już wszystko w porządku! Załadowało. Zarejestrowany z refa. RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Deus - 23-04-2012 13:40 Wydaje mi się, że link do refa trochę trzeba przerobić. Może działa w tej formie http://ppadownload.net/rejestracja.php?ref=DestroTM Nie sprawdzałem czy zalicza, bo nie chcę bana za multikonto : P Jak ktoś się zarejestruje i zdecyduje pomagać będę wdzięczny. Przy okazji też dam znać czy reflink będzie działał. RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - ciamciaj - 23-04-2012 13:49 W takiej postaci chyba działa ![]() RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - DDK - 23-04-2012 13:55 Wątpię, że to się utrzyma bo reklamodawcy w moment anulują leady i będzie kiszka ;] Już były takie strony nie raz, szybciej padły niż powstały, ale powodzenia ![]() RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Lubelak - 23-04-2012 14:53 UP:buhahahahahah Swego czasu przez kilka miesięcy przez bota zarabiałem 20$ dziennie i jakoś żadna wypłata nie została anulowana |