Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.
Sprawdź:
(01-08-2012 17:03)gra11 napisał(a): I kolejny zarzut - sami pisali, że najlepiej kupować pozycje tuż przed restartem, lub tuż po - bo kolejny restart co najmniej po 90 dniach. I co? Robią restart po 60 dniach. I jak tu można zaplanować jakąkolwiek długoterminową strategię?
O ile pamiętam to po restarcie z maja wysyłali wiadomość, że mają nadzieję, że kolejny restart będzie po min. 90 dniach... a nie, że na pewno. Niby mała różnica, ale dużo zmienia
(01-08-2012 17:21)aka napisał(a): To jest na pewno limit dla jednej osoby
To przynajmniej to w miarę pozytywnie, choć jeszcze trzeba się "wstrzelić" w okienko. (Mnie to jeszcze nie dotyczy - wciąż jeszcze jestem na początku drogi, tylko mam coraz mniej nadziei na optymistyczny dla użytkowników rozwój serwisu)
Jeśli patrzy się na JBP w dłuższej perspektywnie, to jednak jakaś nadzieja się pojawia, co prawda według moich wyliczeń, jest to jakies 20% miesięcznie zysku, a nie 50%
Oczywiście mam tu na myśli wyliczenia bez refów.
Z refami to juz inaczej sprawa wygląda.
Jak to się mówi JustBePatient
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-08-2012 17:55 przez ZyskujOnline.)
Hmm dostałem po jakichś 40h wypłatę na egopay (moja pierwsza zlecona, wiec chyba dosyc szybko).
JBP pobrało 8% wysyłając, potem egopay pobrał 2%, teraz pobierze też 2% za przelew na payza /olol
Dzisiaj mija równo miesiąc od mojej ostatniej wypłaty. Od tej pory próbuje "wcelować w okienko".
Dla mnie ten program to zwykły scam co mówiłem jeszcze przed restartem i sam się sobie dziwie że w to wszedłem
Ja próbowałem chyba 3 dni wyplacać ( tj raz rano, raz pod wieczór).
Trafiłem o 22:30
Więc nie mów, że przez miesiąc ciezko Ci o podobnej godziny zlecić ;s