Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Poradnik Konfiguracja / Nisza Allegro

Autor Wiadomość
RE: Poradnik Konfiguracja / Nisza Allegro
Sprawdź:
Nadal działa .
Widze ze juz połowa forum moze mieć ten poradnik a nie poczatkowe 5-6 osób Lol
A ja widzę po allegro że nie każdy się za to zabrał,
nie każdemu się chciało i nie każdy potrafił .
A nisza nadal działa i zarabia .
Refresh , + nowa wersja poradnika (kilka zmian)
+Dodaje kilka recenzji z innego forum :

Cytat:Poradnik polecam. Jeden z lepszych do allegro jeśli ma się w/w kwotę na inwestycję. Ja w ostatnie 3 dni zarobiłem 400zł. Oczywiście zarobek zależy od liczby klientów, ale jest w miarę stały. I szczerze mówiąc popyt jest na tyle duży, że wręcz błagam... Kupcie ten poradnik. Samemu ciężko to ogarnąć. O konkurencję nie ma się co martwić bo każda aukcja i tak ma dziennie po kilka zamówień. Jest po prostu za dużo klientów. Sam poradnik wyjątkowo przystępny i dobrze opisany. Inwestycja do małych nie należy, ale się zwróci i zacznie zarabiać. To dobry wybór w celu pomnożenia swojego "kapitału".

Cytat: Sam poradnik dobrze napisany, wszystkie kroki po kolei czytelnie co i jak. Konkurencja jest niewielka, na spokojnie każdy znajdzie "kawałek swojego tortu!". Wierzę, że szybko zwróci mi się inwestycja;-)

Napiszę więcej jak wpadną pierwsze złotówki;-)

Do tej pory kontakt wzorowy, chęć pomocy również.

Cytat:

Poradnik zawiera cztery strony A4, w których autor tematu opisał dokładnie co trzeba zrobić, aby doprowadzić naszą "nisze" do sprzedaży. Tak jak wspomniał ***, nisza wymaga sporego zaplecza czasowego, a także początkowego kapitału. Analizując konkurencję w serwisach Allegro-Ebay, mogę powiedzieć że jest znikoma, pokuszę się o stwierdzenie, że jest zerowa. Co do popytu uważam, że jest dość spory (nawet 500 sprzedaży jednego dnia, przy słabo wypromowanej aukcji). Więc jeśli ktoś z was jest zdecydowany na kupno poradnika musi być świadomy, że aby zacząć zarabiać według pomysłu *** musi poświęcić temu dość sporą ilość czasu oraz początkowego kapitału (dla jednych duży, dla drugich mały nie mi to oceniać).

Moja ocena 8/10.

Oczywiscie tak jak co do poprzednich , prawdziwości recenzji nie będę udowadniać .
Każdy google ma i może spróbować poszukać na własną rękę .
Co z osobami które poradnik zakupiły, też dostaniemy aktualizację?
Osób które zakupiły przed 10-12stycznia aktualizacja nie dotyczy Smile
( Wszystko będzie wam działać )
Ref
Podrzuć jakieś SS z zarobkami , napewno ktoś prędzej się skusi WinkJerk2
Na prośbę autora screen z 7 dniowej aukcji (+150zł poza Allegro z przelewów):

[Obrazek: cui6km.jpg]
Jestem zainteresowany, tylko cena trochę za wysoka...

Kupione. Na weekend testySmile